2018-07-06
一燈剛降臨香港果陣,經常出現人龍,小妹都係等熱潮過左先去食🤣閒日一點幾去到吾洗等位直接入得,入面原來好大,空間感十足,有好多座位,桌與桌之間好寬鬆👍🏻我地揀左一款沾麵、一款拉麵,落單後好快有得食👏🏻上菜果陣聞到好香呀, 流晒口水喇🤤特製濃厚魚介沾麵 $168 採用五種魚介風味以及濃郁雞湯加入耗費72小時調製的秘製醬汁調味,湯底超級濃郁,而且好岩我口味😍👏🏻麵質幾q彈,掛上沾麵汁,好好味呀!原來真係要趁熱食同埋麵停留係沾麵湯底2秒左右係最好味🤤..另外,特製秘製醬油拉麵 $158(期間限定)採用左淡麗系雞湯加入頂級昆布和魚介,搭配使用日本頂級生醬油調配的秘製醬汁,湯底吾錯😋 拉麵較幼身,少少彈牙,係我中意既咬口。加左好多蔥絲,正呀🤤荀都特喇腍同入味👍🏼最驚喜係果兩款肉!雞肉好腍,豚肉就幾爽口,口感非常好,好少食到咁高水準😯👏🏻👏🏻 好想再食多幾塊呀🤣..Suntory 烏龍茶 $28Suntory 黑烏龍茶 $38 味道甘甜,茶香噴鼻,出乎意料之外咁好飲,如果有得揀熱茶就好喇。
我地揀左一款沾麵、一款拉麵,落單後好快有得食👏🏻
上菜果陣聞到好香呀, 流晒口水喇🤤
特製濃厚魚介沾麵 $168
另外,特製秘製醬油拉麵 $158(期間限定)
Suntory 烏龍茶 $28
Suntory 黑烏龍茶 $38