▫️以前曾經到訪過,印象中食物煮得用心又好食💞 環境舒適得黎有格調😌 襯住假期今次專程再黎幫襯✊🏻🥩 澳洲安格斯西冷扒 $368▫️好大份西冷扒😲 揀左medium,已預先切好,肉質呈現粉紅色夠嫰滑💕 薯條非常香脆岩晒我😝🍗 會飛的雞翼 $68▫️4隻雞翼大大隻又飽滿,炸得外脆內嫰🤓 多款口味中揀左熱情果香辣醬,醬汁薄薄一層岩岩好,酸酸辣辣好開胃😗🍽️ OTS Set Dinner▫️除左a la carte仲有set menu選擇🫶🏻✨ Starter🍉 西瓜沙律▫️西瓜爽甜多汁,配上墨西哥辣椒芫荽籽乳酷同山羊芝士,層次豐富,味道仲好夾😋 仲有新鮮青瓜同車厘茄🍅✨ Main🐔 法式雞卷 $328▫️用嫰雞胸製成嘅雞卷,配上蘋果白甘旬泥好清新,感覺呢碟主菜好健康😛🍃✨ Dessert🍰 Tiramisu▫️入口軟滑,有微微咖啡酒甘味☕️ 仲有一球雪糕好滿足🍨✨ Drinks🌴 Pandan De Coco +$38▫️見到有新推出嘅斑蘭飲品系列好特別😮 將斑蘭加入椰子梳打,攪勻後飲,味道香甜又清新🥥 ▫️餐廳店員態度親切,期間有兩枱食客生日,店員仲會帶動全餐廳食客一齊拍手唱生日歌😝 氣氛好好,黎慶祝一流🥳

🥩 澳洲安格斯西冷扒 $368

✨ Main
🐔 法式雞卷 $328

✨ Dessert
🍰 Tiramisu
▫️入口軟滑,有微微咖啡酒甘味☕️ 仲有一球雪糕好滿足🍨

✨ Drinks
🌴 Pandan De Coco +$38