2024-05-13
-劉興記生煎包專門店🍽️-招牌生煎包 $30劉興記必食生煎包!師傅每個生煎包都當日即整每粒個底都煎到金黃色脆卜卜入面勁多湯汁好juicy😋-蟹黃生煎包 $18傳統生煎包唔岩可以食高級牌既蟹黃!入面既大閘蟹肉同膏勁香😌-排骨葱油拌麵 $42排骨炸到岩岩好肉質好厚實但又唔會鞋口仲有既肉汁流出黎👍配埋惹味既葱油正!-麻醬手撕雞絲粉皮 $35手撕雞份量都多而麻醬唔會係好稠身勁漿糊個種feel唔洗怕食一兩啖就濟左🤣-雞絲酸辣湯 $30呢個酸辣湯必點!勁足料🤣酸辣到剛了飲完好溫暖😌-百步香葱油餅 $28呢個不得不讚好味過出名上海餐廳!個外皮好鬆脆入面個葱勁香🥹-手工豆沙窩餅 $28豆沙窩餅冇出面食個d咁甜感覺上健康d😂-🌟評分:🏅🏅🏅🏅🏅📍地址: 旺角通菜街1M-1T號華發大廈地下D號舖-#foodieluveat#foodisluveat_hk#foodieluveat_將軍澳#foodieluveat_粵菜#hkfoodie #foodiehk #foodiehkig #hkfoodblogger #hkfoods #hkfoodlover #foodiegraphy #hkfoodblog #
劉興記生煎包專門店🍽️
#foodieluveat
#foodisluveat_hk
#foodieluveat_將軍澳
#foodieluveat_粵菜
#hkfoodie #foodiehk #foodiehkig #hkfoodblogger #hkfoods #hkfoodlover #foodiegraphy #hkfoodblog #hkfoodbloggers #香港美食 #食在香港 #相機食先 #吃貨 #食好西 #福建菜 #海鮮 #粵菜 #中菜 #將軍澳 #popcorn