2020-03-11 1732 views
因肺炎疫情太勁,好耐無約閨蜜食飯,呢日就襯返工前,約好姊妹食飯先得勒🤗為左就大家返工時間,所以近近地約中間位置。同事曾經推介呢間比我,但平日食飯時間係佢地落場時間,今日我終於可以去食勒🤣原來閨蜜有來過食,佢話有lunch set, 我地就各自揀一個餐share食😋閨蜜揀左牛肉套餐,而我就揀左蛋包魚套餐套餐有兩個配菜,非常之開胃,我地兩個套餐總共有四款不同配菜,感覺很豐富😋而且套餐仲有個湯及飯,亦都有個甜品,其實$45真係好抵食👍🏻兩個主菜份量都好多,牛肉似肥牛,薄薄一塊,好鮮甜😋另外蛋包魚好有驚喜,魚柳配上雞蛋汁炸,因為即叫即炸,所以好燙咀,表面蛋汁炸至好脆口,魚柳又好滑,我一食難忘及愛上了🤤🤤

兩個主菜份量都好多,牛肉似肥牛,薄薄一塊,好鮮甜😋

2020-03-05
$45 (Lunch)