特選拉麵 $135包1.5倍叉燒、炙叉燒、紫菜2塊、蔥、味荀及溏心蛋一見到實物覺得好震撼,特製炙燒叉燒超巨大,仲長過隻碗😂😂呢條炙燒叉燒係用五花腩部位,肥瘦相間,外面燒得啱啱好,唔會燒到過晒龍太乾,仲有陣陣炙燒香氣香👍🏻另外仲有薄片叉燒,呢款就偏瘦,但係肉質軟嫩一次過食到2種質應嘅叉燒,大滿足😽糖心蛋偏流心~ 麵有得揀軟硬程度~我就一定揀硬啦😋而湯底都有得揀濃湯or清湯今次揀咗濃湯,湯非常濃稠,濃得黎唔會太鹹,味道啱啱好,好啱肥仔口味😎炸雞 $38有四舊,係用雞俾肉,外皮炸得香脆,炸粉幾簿下,入面肉質嫩滑多汁,除碟仲有檸檬,加啲檸檬汁提升味道嘅層次~沙律醬都好好味 😋餐廳裝修非常日本風格,有木屏風、日本面譜、御守等,而且店員仲幾親切有禮👍🏻僕之拉麵 (旺角)旺角豉油街74號地舖

特選拉麵 $135
包1.5倍叉燒、炙叉燒、紫菜2塊、蔥、味荀及溏心蛋

另外仲有薄片叉燒,呢款就偏瘦,但係肉質軟嫩
一次過食到2種質應嘅叉燒,大滿足😽

糖心蛋偏流心~
麵有得揀軟硬程度~我就一定揀硬啦😋
而湯底都有得揀濃湯or清湯

今次揀咗濃湯,湯非常濃稠,濃得黎唔會太鹹,
味道啱啱好,好啱肥仔口味😎

炸雞 $38

僕之拉麵 (旺角)
旺角豉油街74號地舖