2023-07-07
旺角呢間位於TOP四樓嘅日式燒肉放題設有4個套餐,有經濟實惠嘅雪套餐$208/位,仲設有最高質最靚嘅日本和牛·熟成肉燒肉盛嘅雨套餐$1108/位😌😉最近餐廳做緊優惠,光顧「雨」套餐2位以上就可以以半價優惠享用,訂座嘅話仲可以免費升級至4小時任食😙😙今次仲就同朋友食左呢個雨嘅套餐,半價後先大約$665/位😙😙價錢即刻平左一半😍仲可以任食到A4和牛啦☺️☺️呢個套餐包左唔同各式各樣嘅肉類,唔少得入口即化嘅和牛😙豚肉、羊架和雞肉等等,仲有各種配菜、米飯和湯品、炸物、海鮮等等😝😝一入到座位冇耐,店員就會送上頭盤~頭盤有成4個🤤最吸精就係呢塊超大型嘅巨型A4和牛,真係仲大過我塊面呀!!望落塊油脂分布到超靚,雪花紋清晰可見🤓🤓和牛肉質鮮美入口肉汁鮮甜多汁☺️而另一個頭盤就有4款唔同部位嘅和牛😙分別係A4 黑毛和牛牛肩、A4 黑毛和牛後腰肉、A4 黑毛和牛和尚頭 同埋A4 黑毛和牛三角腩😽😽口感帶點結實又有彈性,入口都唔會覺得太肥膩🤤🤤而餐廳係採用QR code自助形式落單,覺得好食可以再encore👅完全唔會出現漏單嘅問題🥹呢到嘅員工都禮貌周到,快速響應到客人嘅需要,仲會自動換盤😙省時又方便!