2015-06-15 518 views
今日在大澳吃Lunch, 因為都打算吃不同的小食所以就不吃太多做午餐,飯伴在openrice search到其記的無冰檸茶令大家也十分欣賞, 所以我們又打算去試試看!佢GE餐牌就係普通茶記的食品。蛋牛治 - 正常野, 個蛋幾好味, 入面D「涵」夠熱辣辣, 好味.腸蛋麵 - 太陽蛋是飯伴要求的, 味道一般, 不過呢個價錢不能要求太多喇!無冰檸茶 - 今餐飯嘅重點其實本身我都唔知有咩特別, 因為今次呢間食店係飯伴Search出來的, 我是沒有看過openrice各位食家的介紹的! 杯野飲黎到嘅時候我都仲覺得咁細杯又無冰無檸檬, 覺得好奇怪。但係一飲左第一啖就勁中意喇! 成杯檸茶個茶味好濃, D檸檬味都好重, 我覺得呢個係叫做精華版的檸茶~~~個味道好refresh同好解渴, 所以即使細細杯都唔會覺得好唔夠! 呢個重點推介要試試看的啊!

佢GE餐牌就係普通茶記的食品。
蛋牛治
腸蛋麵
無冰檸茶
今餐飯嘅重點
但係一飲左第一啖就勁中意喇!
凍檸茶
2015-06-05
$40 (Lunch)
蛋牛治
凍檸茶