2024-05-15 1825 views
曾幾何時呢一間餐廳質素唔錯價錢又ok性價比都幾高,可惜佢水準明顯下降但係價錢卻高企,真心麻麻地。因為記得佢嘅waffle好掂但係早餐就冇waffle咁就諗住pancake都應該唔錯啦,點知個質素真係麻麻哋,最主要係個pancake粉漿調得唔好,唔香又唔鬆,不過佢唔係最衰,最衰就係啲煙肉,擺盤取巧我都算數,佢依家想入面睇落去好似成條由左至右大大塊,但係其實入面係斷開嘅,即係pancake入面基本上係冇煙肉。佢最大鑊係韌到切都切唔開,明顯over cook,好彩原來唔係淨係我呢碟係咁,我聽到隔離枱嘅食客都話佢要嗰份早餐都係over cook嘅。另一重點係呢份早餐要$85,包嘅飲品只有檸茶檸水仲有一樣唔記得係乜嘢不過我一定冇咖啡,呢度如果要飲咖啡要另外加錢,雖然佢冇收加一,但係呢份嘢都冇理由喺$85啦。佢杯檸茶係用茶包嘅。影埋張單證明我係真金白銀幫襯嘅。
佢杯檸茶係用茶包嘅。
影埋張單證明我係真金白銀幫襯嘅。