餐廳:賞茶 (樂富)地址:樂富聯合道198號樂富廣場1樓1116號鋪最近賞茶 A Nice Gift復刻推出返曾經好受歡迎嘅芝士奶蓋茶系列🥤,賞茶喺香港已經有多年歷史,喺港九新界都會見到佢哋嘅蹤影👣,今次去咗佢哋樂富嘅分店,除咗有一般非常出名嘅甘醇天然台灣道地茶飲之外🧋,呢間分店仲有得堂食,同時有台式便當同套餐推出,俾大家多個機會回味台灣美食🇹🇼 ✝️芝士奶蓋307茶王 $34有別於一般嘅芝士奶蓋,賞茶嘅芝士奶蓋特別加咗Parmesan芝士顆粒🧀,飲嘅時候除咗有台灣高山茶葉、充滿甘醇茶香嘅307茶王之外,仲可以食到口感層次豐富嘅奶蓋同粒粒芝士,加$5要埋蘆薈有得咬吓爽口嘅蘆薈肉就更加過癮😋,識飲健康啲一定喺好似我咁叫微糖走冰😆✝️仙草奶茶 $27香濃嘅奶茶,簡單配上清熱祛濕、消暑解毒嘅仙草,食落爽滑彈牙,所謂簡單就是美,喺咪好有一種甘苦與共嘅感覺呢🥰,佢哋最近杯嘅包裝仲有新設計呢,值得欣賞一吓
餐廳:賞茶 (樂富)
地址:樂富聯合道198號樂富廣場1樓1116號鋪

✝️芝士奶蓋307茶王 $34

✝️仙草奶茶 $27
2022-10-20
Waiting Time
5 Minutes (TakeAway)
$30 (Tea)