外賣叫咗5個餐,返到去打開有一個香茅雞扒變左豬扒滷水蛋,呢個都算數。叫左個「港式百搭餐」,點左雞扒,打開個餐直頭連雞扒都無左!想打電話去拎個交代,電話係打唔通嘅!宜家係咩意思?!諗住叫多幾個飯可以有抗疫優惠,宜家連主食都唔比你呀,真係多謝晒喎!係想同食客一齊抗疫,定係要食客無啦啦比貴左、幫你手抗疫呀?!過分!!第 一 次 咁 嬲!第 一 次 寫 食 評!本來都好喜歡呢間餐廳,無諗過今次會搞成咁!係 唔 係 要 即 場 打 開 黎 逐 個 餐 睇 啱 唔 啱、齊 唔 齊?!呢個唔係餐廳責任黎咩?埋到櫃枱點餐,點完先同我講無呢樣無果樣。點解唔係門口寫清楚無?

2022-04-01
Waiting Time
30 Minutes (TakeAway)
  • 無雞扒嘅雞扒飯