2022-09-16 249 views
幼稚園份量😵,大人當早餐都還可以 超級細碗面, 唔好睇相以為好大碗呢隻匙羹係特別細嘅唔同正常嗰啲 佢好似出面豆腐花嗰啲碗 雲吞同面嘅都ok 但湯底重胡椒 導致小朋友平時肯食但係呢間 唔鍾意唔想食京都炸醬撈麵,一般撈麵份量係會多d但呢度完全冇, 女孩嘅份量或下午茶份量 食完唔夠飽 個肚仲有少少空虛 , 去到邊我都叫炸醬麵 成個紅磡嘅雲吞麵檔嘅炸醬麵食過曬,竟然呢間味道同口感最唔ok, 佢唯一係個面嘅質地比人哋好 炸醬麵跟住嗰碗湯 本身湯底ok但係太胡椒粉味。服務好又乾淨 價錢比出面貴但環境舒服我覺得可以接受但我都係選擇舊區嗰邊食好了 😆

雲吞麵

雲吞麵