2016-06-13 759 views
大瀛喜在朗豪坊對面的商場,地點非常方便,同朋友行完街黎食就最Good啦,9點半後入座價錢仲平啲。 侍應安排左我地坐卡位,座位都幾鬆動。最怕啲餐廳排到啲位密側側,要同啲陌生人膊頭搭膊頭咁坐。呢度既環境唔錯,成餐飯都食得舒服。 先講刺身,三文魚係厚切,唔會切到一粒粒咁。而且呢到既甜蝦有兩款,名就唔記得啦。一款係平時食開個細隻啲,另一款就係放題比較少見,每隻都有手板咁長。兩款都好正,不過識叫一定係哪大隻啲個款啦!因為三文魚實在太肥美,我忍唔住再叫多左兩,兩轉水準都唔錯 呢度仲有海膽手卷,好細舊,唔怕食左好多飯 壽司方面都有幾多選擇個人推介一定要食北海道帆立貝壽司,隔離黑夜壽司都要十幾蚊舊,咁不如係度食多幾舊仲好花之戀細細粒,一啖一個超正 熟食方面就試左羊架,好重羊味同勁大件芝麻雞翼都唔錯,好香口 甜品有六款揀,我地食得太飽,今次只係試左macaron 同 tiramisu

因為三文魚實在太肥美,我忍唔住再叫多左兩,兩轉水準都唔錯
呢度仲有海膽手卷,好細舊,唔怕食左好多飯
壽司方面都有幾多選擇
花之戀細細粒,一啖一個超正
熟食方面就試左羊架,好重羊味同勁大件
芝麻雞翼都唔錯,好香口