2020-09-21 3344 views
星期六去食午市放題, 價錢250左右一個人 (加埋一)佢落單係用電話落,但係唔知點解我搞咗好耐先整到,哈哈🙈麵豉湯,一般, 正常發揮鰻魚!🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰呢個就係我成間店覺得好抵嘅嘢之一,好好味,好香,熱熱的 🥰推介!鵝肝壽司好腥, 另外嗰個芝士鰻魚玉子燒超級好食, 有曬我鍾意嘅嘢喺入面 ,好完美 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰推介!💋刺身,正常, 我叫幾多 黎幾多( 其他店有啲會亂畀你👿👿)正常的牛舌, 不過等好耐👻👻👻 咖哩蟹, 有啲太難整黎食, 唔推介🤖好特別嘅口味🥰🥰🥰 可以一試另外仲食咗個好好食嘅銀鱈魚, 不過因為太好食 ,一上臺次次次畀人清曬, 唔記得影相🤭🤭推介!!勁飽😽總括嚟講價錢服務都幾理想💋 同埋冇嘢係伏嘅😛😛另外有一件事值得提嘅就係, 因為今次同媽媽一齊去👩‍🦱, 個冷氣開得好大, 然後媽媽講咗一句好凍 ,咁啱侍應聽到,就借咗件披巾畀佢!!😻😻😻😻😻😻 真係估你唔到, 呢個加一收得好值! 🥰🥰🥰🥰
星期六去食午市放題, 價錢250左右一個人 (加埋一)

佢落單係用電話落,但係唔知點解我搞咗好耐先整到,哈哈🙈

麵豉湯,一般, 正常發揮

鰻魚!🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰
呢個就係我成間店覺得好抵嘅嘢之一,好好味,好香,熱熱的 🥰
推介!

推介!

正常的牛舌, 不過等好耐👻👻👻

咖哩蟹, 有啲太難整黎食, 唔推介🤖

好特別嘅口味🥰🥰🥰 可以一試

推介!!

勁飽😽

總括嚟講價錢服務都幾理想💋
同埋冇嘢係伏嘅😛😛

真係估你唔到, 呢個加一收得好值! 🥰🥰🥰🥰
$250 (Lunch)
  • 銀雪魚
  • 鰻魚芝士玉子
  • 蒲燒鰻魚
2020-03-10 3925 views
Time slots are very clear list out on the menu or poster, easily understood.When I arrive the restaurant,the waitress serve me quickly and lead me to the table with good manner. Lots of food choices, things serve to us in short time and keep the temperature which means that it is just cooked and serve to us immediately
2020-01-26 3521 views
5點到,無人等位,walk in都有位,全場冷清,好小人,落單好快有得食,亦無漏單情況,可能因為少客關係,價錢早場推出優惠,19:30前$173+1,好抵,刺身正常,火炙壽司蟹棒好食,為獨火炙三文魚腩壽司,條魚燒到黑晒,成舊炭甘,我都忍唔出佢係三文魚,所以唔敢食,炸榴連正。飲品款式多,冷熱都有,好貼心另外有個自助巴,有甜品,山果,熱盤,湯,都好多野食。不過服務都係有代改進,不夠主動收碟,仲倒瀉野,好左無整污糟衫袋
2020-01-26
  • 壽司
  • 火炙蟹棒壽司
  • 刺身
上菜快又無漏單,比其他放題好好多。刺身種類又多,最主要係新鮮,唔會有腥味。最令我驚喜既係居然有鰻魚食。佢既鰻魚唔會太油。仲有,佢呢到既海膽唔會有一陣臭味,比平時食到既好味好多。平時食放題一定唔會叫壽司,因為怕會好快就飽,但大瀛喜既壽司比一般細舊,完全唔洗怕好快會飽。而炸物,天婦羅,串燒水準都平均。我都好欣賞D一品料理,好適合香口人口味。食飽左就到甜品時間。會再返黎食最主要係因為呢到既甜品比其他多款揀。除左最常見既雀巢雪糕雪條,佢仲有焦糖布丁、cheese cake同馬卡龍!平平地食放題,呢間叫想食嘅野都有。服務方面,比之前好咗,D侍應起碼友善有禮。
上菜快又無漏單,比其他放題好好多。

刺身種類又多,最主要係新鮮,唔會有腥味。
最令我驚喜既係居然有鰻魚食。佢既鰻魚唔會太油。
仲有,佢呢到既海膽唔會有一陣臭味,比平時食到既好味好多。

2020-01-04 2229 views
愛吃日式放題的朋友真係好多, 每次睇完佢地facebook 的相,我就會即問佢 ,嘩你去邊間食,好似好豐富喎得唔得架,刺身正唔正架 往往我都係等身邊朋友試左話ok我先去食的,今次朋友介紹我來食大瀛喜佢地話都抵食款式都算多。一來我們已經點一大盤刺身,三文魚依舊係我最愛,佢地的蝦都唔錯有3款,都好新鮮。鰻魚都燒得唔錯, 炸物,我都係鍾情芝麻雞翼,串爆牛舌雞軟骨就普通左d ,天婦羅炸蝦和蟹棒點沙律醬好食。羊架必點,入味燒得剛好。嘩完全估唔到有大蜆囉,正呀!

一來我們已經點一大盤刺身
三文魚依舊係我最愛,佢地的蝦都唔錯有3款,都好新鮮。

鰻魚都燒得唔錯,

炸物,我都係鍾情芝麻雞翼,

串爆牛舌雞軟骨就普通左d ,

天婦羅炸蝦和蟹棒點沙律醬好食。

羊架必點,入味燒得剛好。

嘩完全估唔到有大蜆囉,正呀!
2019-12-28 1474 views
25 Dec 2019. 今日來到旺角同一大班朋友食晏,開頭真係諗唔到食咩好,直到有朋友提出咁多人,不如食放題啦唔洗煩唔洗諗,我又覺得岩,因為大家都唔鍾意諗去邊食,成日為呢些事吵架。 所以就去了大瀛喜,講真我之前未來過覺得唔錯。我地叫左好多刺身, 三文魚,蝦都有3款,每樣都好新鮮, 一口牛都好淋好食, 手卷方面, 第一輪叫海膽 好甜,但第二輪已經唔好食了, 壽司款都算多, 花之戀和蟹棒都好豐富, 呢到野飲甜品都算OK,仲有水果,呢個價錢算抵食。
25 Dec 2019.

2019-12-19 863 views
今次2個人去食,得2個鐘食唔緊要,但可以漏2次單,變相人客少左半個鐘,到夠鐘又催命符咁叫你埋單,咁你漏兩次單我同邊個計返,最後結果求其拿拿林食主菜同甜品就算,過程快過打針,真係食到好無癮,食個晚餐過程緊張又刺激,下次你請我都唔會去,冇下次老細,錢唔係咁賺嘅

老細,錢唔係咁賺嘅

2019-12-18
Waiting Time
15 Minutes (Dine In)
2019-12-19 874 views
基本上每一次去這間放題的餐廳,也是大排長龍的,相信一定有他的原因,就是非常便宜而且甚有質素。基本上都是兩小時任吃的,一開始我們先叫了很多魚生,有新鮮的大蝦、爽口的北寄貝、劍魚、厚厚的帶子!之後我們叫了一堆炸物,有炸大蝦、炸雞翼,全部都很脆,似乎是即叫即炸的!另外叫了一些鍋,十分滋味。上菜速度也非常快,又不會有遺漏下單的情況,服務十分周到。壽司的擺放也十分漂亮,雖然是放題,但質素仍然十分高,真的十分美味,壽司的大小也剛好,一口便可以放進口內!

上菜速度也非常快,又不會有遺漏下單的情況,服務十分周到。
2019-12-10 1000 views
家人一向都喜歡吃放題, 某天路過發現呢間大瀛喜,決定生日時來試試。食物種類和份量也可接受,但本來生日一家人開開心心的吃放題,點知食食吓發現牆上有小強。經理很好人,問我地洗唔洗轉枱。心想食肆有小強是難免的,唔想太引起其他客人的注意,就繼續坐返係原來的位置。點知食咗冇幾耐,桌面有小小強出現,是初生的,頓時胃口全失,速速埋單離開。總結: 員工服務態度OK, 食物質素還可以,但接受不了衞生程度, 決定不會再幫襯。

Celebration
Birthday
2019-12-03 1064 views
來尼間食過幾次放題啦勁鍾意食鰻魚 牛舌 三文魚刺身 榴蓮波波不過如果刺身再新鮮d會更好 同埋雪糕可以轉下其他款 宜家果d無乜慾望食整體來講 優惠期間 相比其他 尼間嘅性價比幾高
來尼間食過幾次放題
勁鍾意食鰻魚 牛舌 三文魚刺身 榴蓮波波
整體來講 優惠期間 相比其他 尼間嘅性價比幾高
Delivery
  • 鹽燒牛舌
  • 鰻魚
2019-11-30 1016 views
叫啲野食一直漏 刺身叫十片得五片 五個人點食?跟住再叫單又要等勁耐 次次都黎勁少 送餐又慢 又漏單 一個鐘個肚都係餓 同觀塘個間商場好遠 永久性block list 完全唔跟單 唔明點解有咁多好評
2019-11-04 1430 views
今天5點半入座,食物種類一般,味道一般,某d刺身一食入口就知唔新鮮。坐近出食物的位置,同行朋友見到職員將搞錯的食物胡亂分發給食客,當然我們咁近,自然成亂塞對象。不管我們有多堅持同職員反映無叫到,亂塞情況都係一樣,提前付款後,店員態度開始差,經理也在交枱5分鐘前好晦氣說了一句”夠鐘喇喎”。本來職員唔多應機及成日掛住吹水,這句夠鐘喇喎給了態度惡劣一種昇華。食到一半同朋友已經有了共識,多謝但不會再幫襯。
今天5點半入座,
食物種類一般,味道一般,
某d刺身一食入口就知唔新鮮。
坐近出食物的位置,
同行朋友見到職員將搞錯的食物胡亂分發給食客,
當然我們咁近,自然成亂塞對象。
不管我們有多堅持同職員反映無叫到,
亂塞情況都係一樣,
提前付款後,店員態度開始差,
經理也在交枱5分鐘前好晦氣說了一句”夠鐘喇喎”。
本來職員唔多應機及成日掛住吹水,
這句夠鐘喇喎給了態度惡劣一種昇華。
食到一半同朋友已經有了共識,多謝但不會再幫襯。
2019-11-04
  • 雪糕
某日食完沙嗲王行落黎見到呢間都做緊午市優惠,今日就決定黎食啦~午市定食$38起, 就試過$38的鹽燒鯖魚定食!!一黎平啦, 二黎暫時未試過鯖魚都伏~一個定食,包前菜&沙律, 麵豉湯, 一個小食, 一個主食&飯, 一杯/罐野飲同甜品我就覺得都幾抵前菜&沙律都係整定, 無咩好講; 麵豉湯就淡到好似有少少味的熱水咁小食醬燒雞翼幾好食, 幾香, 咬落無雪味, 熱辣辣咁~主菜鯖魚黎啦~估唔到佢有兩嚿魚!食落都有D骨(唉,邊條魚無骨架~)魚一凍就腥, 餐廳冷氣好大, 所以我食完嚿細魚,攤左一陣大嚿魚的魚皮食落就覺得有D腥野飲就可以自行出飲品櫃拎~支裝罐裝都有, 熱飲就只係得熱茶同熱水 最後就係甜品啦, 可以揀芒果布丁, 豆腐花同雪糕 都係預先包裝街買個種如果係$38食到咁多野我覺得性價比都高的~但唔會想再俾多D錢試其他野lor
我就覺得都幾抵
小食醬燒雞翼幾好食, 幾香, 咬落無雪味, 熱辣辣咁~
午市小食-醬燒雞翼

鹽燒鯖魚定食

午市-沙律&前菜
午市小食-醬燒雞翼
2019-10-12 2013 views
突然想食日本料理放題,一家人去大瀛喜食午市放題,即日早上即刻book位,星期六午市放题任食,位位唔駛HKD200,即可由12pm食到3pm一坐低當然要先叫一盤刺身先D刺身超级新鲜好味,而且種類很多但它那wasabi, make in China, 失望其他食物味道都相曾唔錯,例如蝦都有三款, 黃金蝦, 蒜蓉蒸芝士蝦, 海鹽燒蝦,全都好好味,對我們呢D蝦迷,真是一大口福.炸物品種亦很多而且它设有甜品自助區,選擇多整體超级滿意,好味,滿足,可以食完再食

一坐低當然要先叫一盤刺身

D刺身超级新鲜好味,而且種類很多

但它那wasabi, make in China, 失望

炸物品種亦很多

而且它设有甜品自助區,選擇多

整體超级滿意,好味,滿足,可以食完再食

2019-10-12
$200 (Lunch)
喜歡麻煩請收藏,謝謝大家😊平常很少吃放題或自助餐,尤其是畢業後更加少吃。今天與朋友一行三人,來了這間位於旺角的大瀛喜,超經濟實惠,繁忙時段才$238。這根本就是佛心價錢!地方裝還不是很豪華,都是大多香港放題的模樣。刺身、壽司、天婦羅、手卷、串燒、炸物、甜品、雪糕等⋯應有盡有,通通無限任吃!啤酒汽水無限任飲。員工服務不錯,上菜速度快,不會漏單。我們主要吃刺身,覺得不錯,很新鮮!吃幾碟已經值回票價,已回本!燒羊架很好吃,推薦!唯一失望是甜品沒有哈根達斯吧,很多放題餐廳已經把甜品雪糕轉為哈根達斯,但這家沒有。
喜歡麻煩請收藏,謝謝大家😊

平常很少吃放題自助餐,尤其是畢業後更加少吃。今天與朋友一行三人,來了這間位於旺角的大瀛喜,超經濟實惠,繁忙時段才$238。這根本就是佛心價錢!

地方裝還不是很豪華,都是大多香港放題的模樣。刺身壽司、天婦羅、手卷、串燒、炸物、甜品、雪糕等⋯應有盡有,通通無限任吃!
啤酒汽水無限任飲。

員工服務不錯,上菜速度快,不會漏單。

燒羊架很好吃,推薦!

• 燒羊架