2021-11-21 669 views
朋友之前極力推推推,咁橋我咗星期四放假,所以星期三打去book明天 lunch。餐廳室內 open 4張枱 (全是4人枱),咁我同老媽子入到去,得1位waitress,忙碌中。等佢有一秒空間,即插咀問已book 枱,坐邊。哈。。。其實問都有d 多餘,3張坐咗人,得1張係free。我心諗張枱無擺 reserve 牌,如果有其他食客先我一步,咁我係咪無位呢?睇完lunch menu,無“豬“叫,只好叫:大虎蝦煎魚柳跟意粉:蝦&魚5算 hot,肉質有味,魚柳塊皮煎得幾脆。但意粉就敗筆了。。。涷既又無味,有點難入口。烹調時間未拿揑得宜。磨菇雞肉意大利飯:呢個夠熱,忌廉白汁濃。餐湯。。。我覺得係忌廉薯仔湯吧~因為我飲5到有乜味~餐飲叫咗熱0水和奶茶。0水係最穩陣,奶茶就。。。同平時飲既有d 5同,5識形容,味道麻麻。當初以為有一片餐包,但竟然無。以咁既價錢,有一片包會好d d~評價:以呢個價錢 & 味道,我覺得試過就算,5會再刻意去。

睇完lunch menu,無“豬“叫,只好叫:

磨菇雞肉意大利飯:呢個夠熱,忌廉白汁濃。

餐湯。。。我覺得係忌廉薯仔湯吧~因為我飲5到有乜味~

評價:以呢個價錢 & 味道,我覺得試過就算,5會再刻意去。
大虎蝦煎魚柳意粉
磨菇雞肉意大利飯
2021-11-18
$100 (Lunch)