今晚10:00pm入座,第一次黎食嗌左$168養心鍋/麻辣鍋雙拼及其他食物食品普通,唔算好好食,有好多其他既邊爐差唔多價錢但好食好多(eg酒鍋,火煱)埋單時,好彩有check單習慣,員工無入七折,我相信每日每晚咁多枱9:30後入座,好難唔記得要㩒7折掛?令我好懷疑尼間分店收銀係博人唔check單。另外,我明明係叫左$168養’心’鍋+麻辣鍋雙拼,但佢收我$188,問返員工原來佢黎錯左個$188既養’生’鍋+麻辣鍋俾我。因為我第一次食養心殿,所以我根本唔知佢黎錯左,員工話可能入單入錯左,不過你食左喇唔好意思。20蚊我亦都唔想追究,算數。但兩件事加埋不得不令我覺得尼間分店既員工好古惑,搵地方想收多人錢咁。今次係我第一次幫襯,亦都會係我最後一次幫襯。體驗太差
今晚10:00pm入座,第一次黎食
嗌左$168養心鍋/麻辣鍋雙拼及其他食物
今次係我第一次幫襯,亦都會係我最後一次幫襯。體驗太差
2018-10-11
Type of Meal