2021-05-20 86 views
🔥小火焰韓式咖啡店地址:觀塘觀塘道410號觀點中心1樓1號舖🥰成日搭巴士經過見到嘅時候都想試吓呢間,今日咁啱就係附近,而且朋友都想食韓式食物,所以我哋兩個毫不猶豫咁樣就入咗去試吓啦🔥喺呢度售賣嘅韓式食品種類都幾多,又有炸雞、煎餅、石鍋飯、炒飯、冷麵之類,都幾齊全㗎。🇰🇷原味韓式炸雞(半份)$88啲炸雞件件都好大件,同一般快餐連鎖店嘅大細差唔多,但係呢度嘅炸雞當然係唔同啦,例如係加咗啲香草之後先再炸,而且肉質亂畫,食落去唔會感覺太油。🧀芝士海鮮菜餅 $78之前睇新西遊記嘅時候見到啲人食得好滋味咁嘅樣,都一直想試吓㗎啦,味道果然係不俗,餅底有少少煙韌嘅口感,配埋上面一啲章魚粒同芝士,味道更佳。🧀拉絲芝士BB豬肋骨配泡菜炒飯 $98芝士鋪滿成半個飯🤩🤩,夾起上嚟嘅時候仲有長長嘅拉絲芝士底下,好正呀,而底下就係豬肋骨啦,味道正正常常,不過不失咁,整體來講都算幾好。
🔥小火焰韓式咖啡店
地址:觀塘觀塘道410號觀點中心1樓1號舖