2021-06-23 7379 views
這晚來一個獨獨樂的Oppa豐富晚餐,目的好明確😆,就係將一早mark定的,網友都一致好評嘅三款囊中物叫哂佢!晚上6:45到店已經差唔多坐爆哂位🤭,幸好二人檯還有兩張👏 而且用餐時間90分鐘應該都唔難等位。值得一讚店員由入座到送餐再到收碟都快捷有禮貌,上菜時間捉得非常好,5-8分鐘已上哂檯享用👍Menu 真心睇到眼花,比第一次來的款式加左非常多,=紫薯沙冰̶=̶$48 推介:⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️係Must叫,尤其是迎接夏日炎炎嘅日子,可以飲極都有嘅沙冰,重有埋四粒甜紫薯一路食😍初頭真係諗$48值唔值,原來係超值👏=蟹黄炒淮山麵=$88推介:⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️再比5星,因為太好食🤭除左第一次食一個西式炒准山麵有驚喜,估你唔到撈埋豐富嘅蟹肉蟹籽之後,論掛汁沾滿麵條,論口感雙鮮mix得完美,配菜有芝麻、蔥粒、蕃茄、翠肉瓜等fusion 菜mix and match的極致👍=̶羽衣甘藍特色菜餅=̶$68推介:⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️最後呢款都係比5星😆菜名精華好似係羽衣甘藍,其實反而泡菜為主,菜餅入口鬆脆味道唔錯,餅底中史沾滿泡菜汁,可以有pizza嘅感覺,又有點蔥油薄脆餅的口感,掂呀😋👅美味: 9/10 😮驚喜: 9/10✨環境:

這晚來一個獨獨樂的Oppa豐富晚餐,
目的好明確😆,就係將一早mark定的,
網友都一致好評嘅三款囊中物叫哂佢!
晚上6:45到店已經差唔多坐爆哂位🤭,
幸好二人檯還有兩張👏 而且用餐時間90分鐘應該都唔難等位。

值得一讚店員由入座到送餐再到收碟都快捷有禮貌,
上菜時間捉得非常好,5-8分鐘已上哂檯享用👍

Menu 真心睇到眼花,比第一次來的款式加左非常多,

=紫薯沙冰̶=̶$48
推介:⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
係Must叫,尤其是迎接夏日炎炎嘅日子,
可以飲極都有嘅沙冰,重有埋四粒甜紫薯一路食😍
初頭真係諗$48值唔值,原來係超值👏

=蟹黄炒淮山麵=$88
再比5星,因為太好食🤭
除左第一次食一個西式炒准山麵有驚喜,
估你唔到撈埋豐富嘅蟹肉蟹籽之後,
論掛汁沾滿麵條,論口感雙鮮mix得完美,
配菜有芝麻、蔥粒、蕃茄、翠肉瓜等
fusion 菜mix and match的極致👍

=̶羽衣甘藍特色菜餅=̶$68
最後呢款都係比5星😆
菜名精華好似係羽衣甘藍,其實反而泡菜為主,
菜餅入口鬆脆味道唔錯,
餅底中史沾滿泡菜汁,可以有pizza嘅感覺,
又有點蔥油薄脆餅的口感,掂呀😋

👅美味: 9/10 😮驚喜: 9/10
✨環境: 8/10 💆‍♂️服務: 9/10
💡性價: 8/10 🐽飽肚: 10/10
💫回頭: 9/10 👍推薦: 9/10
Dinner
2021-06-23 3593 views
- 小火焰韓式咖啡廳🍽-🥢溶岩芝士炸雞麵包 $158呢個農夫包🍞我諗大家都唔陌生因為韓國都好興🤣之前去旅行食過一個勁好食既芝士農夫包炸雞!見到小火焰有就決定要試下😂農夫包個人覺得可以再烘所脆d😉炸雞份量都夠既而芝士🧀個味都唔錯因為佢用左d忌廉去整所以唔會話全芝士咁膩👍但個芝士就可以再溶D因為中間都仲有d未溶哂🤣但呢個農夫包係可以解下大家對韓國既思念😆-🥢牛肉石鍋飯 $98呢個石鍋飯好抵食勁多牛肉🥩😍佢就可以自己落拌飯汁但個汁係有d辣既大家唔好狂落🤣小編都食得辣就落左半支勁香勁惹味仲要本身個飯有好多配菜唔會話得牛肉咁單調😋-🌟評分:🏅🏅🏅🏅🏅地址: 觀塘觀塘道410號觀點中心1樓1號舖-#foodieluveat#foodisluveat_hk#foodieluveat_觀塘#foodieluveat_韓國菜#hkfoodie #foodiehk #foodiehkig #hkfoodblogger #hkfoods #hkfoodlover #foodiegraphy #hkfoodblog #hkfoodbloggers #香港美食 #食在香港 #相機食先 #吃貨 #食好西 #韓國菜
小火焰韓式咖啡廳🍽

#foodieluveat
#foodisluveat_hk
#foodieluveat_觀塘
#foodieluveat_韓國菜
#hkfoodie #foodiehk #foodiehkig #hkfoodblogger #hkfoods #hkfoodlover #foodiegraphy #hkfoodblog #hkfoodbloggers #香港美食 #食在香港 #相機食先 #吃貨 #食好西 #韓國菜 #觀塘韓國菜 #炸雞 #石鍋拌飯 #農夫包炸雞 #觀塘 #觀塘美食
2021-06-15
  • 牛肉石鍋飯
今日去開觀塘個頭,好掛住小火焰添,已經好幾個月無黎到,不如就黎食個lunch。一如既往,呢度午餐餐牌選擇超多,包括咖喱,拌飯,烏冬,水冷麵,炒粉絲,大醬湯粉絲鍋,湯麵,淮山麵,焗泡菜炒飯等等,免收加一,都幾抵食。跟餐包幾款熱飲,亦可以加錢要小食或特飲,有好多款選擇。凍飲加$3或可再加錢升級飲品。凍可樂同雪碧唔洗加錢。主餐牌有前菜,沙律,韓氣推介,水冷麵,炸雞,創意小食,炒年糕,石鍋料理,素食,湯麵,甜品等等,勁多選擇,價錢比午餐餐牌高少少兼唔包飲品,但係午市時段都唔收加一。今次叫左兩個主菜同一個甜品分享。黑松露炒淮山麵 $58淮山麵好幼身爽口,個黑松露忌廉汁好香黑松露味而唔過膩,雜菌有三款,包括冬菇片,啡菇同秀珍菇,另外仲有翠玉瓜片,洋蔥絲同紅燈籠椒,蔬菜量足口感又豐富。健康又好味嘅一道菜。豬五花炒粉絲 $62豬五花炒粉絲餐牌寫明有兩隻辣椒,又真係幾辣,不過好惹味。炒粉絲味道好好,夠哂入味,質感煙煙韌韌咁,好味。碎豬五花有十舊左右,有少少軟骨,幾有咬口,質地偏實少少,味道方面腌得夠入味。呢道菜蔬果量足,除左冬菇片,啡菇,秀珍菇,翠玉瓜片,洋蔥絲同紅燈籠椒,仲有梛菜添。最後仲撒上蔥花同白

今次叫左兩個主菜同一個甜品分享。

黑松露炒淮山麵 $58

豬五花炒粉絲 $62
豬五花炒粉絲

豬五花炒粉絲餐牌寫明有兩隻辣椒,又真係幾辣,不過好惹味。炒粉絲味道好好,夠哂入味,質感煙煙韌韌咁,好味。碎豬五花有十舊左右,有少少軟骨,幾有咬口,質地偏實少少,味道方面腌得夠入味。呢道菜蔬果量足,除左冬菇片,啡菇,秀珍菇,翠玉瓜片,洋蔥絲同紅燈籠椒,仲有梛菜添。最後仲撒上蔥花同白芝麻粒加添香味。總括黎講係好味道。
豬五花炒粉絲

跟餐要左兩罐雪碧。
雪碧

草莓3.6牛乳雪花冰 $78

草莓3.6牛乳雪花冰

雪花冰真係打到好似雪花咁,軟綿綿,牛乳味好出,加埋士多啤梨醬好正。上面一球曲奇忌廉味雪糕,質素都唔差,又多一重味道。雪花上面加左少少脆米,另外仲有香濃厚實嘅芝士蛋糕粒同新鮮士多啤梨塊增添口感同味道,的確係好正嘅一個雪花冰!
草莓3.6牛乳雪花冰

今次食嘅三樣嘢全部都好食,價錢真係真心抵。服務正常,係唔知點解今日個位冇乜冷氣。食飽一點幾走人嘅時候勁多人等位,要黎趁早。
2021-06-19
$99 (Lunch)
2021-06-16 2817 views
今日約左個係觀塘返工既舊同事食Lunch,佢話呢間韓國餐廳set lunch好抵食,五十零蚊起就有交易又唔駛加一👍但去到望到menu上面炸雞幅圖我既炸雞癮又起🙈 結果我地單點左半份甜辣炸雞同一個set lunch既泡菜鰻魚燒拌飯,加配左十蚊兩粒既小食泡菜餃子,同埋叫左杯🍑乳酸🤣 ❤️半份甜辣炸雞 ($98)同幅圖一樣咁靚😍😍 有四大件,個樣勁吸引!!甜辣醬好均勻咁包裹住D雞而唔係淨係淋係面頭咁HEA😍 面頭灑左D芝麻更加香~新鮮整起熱辣辣,炸雞既皮偏薄入口極酥脆!!肉質嫩滑juicy,超好食!!🤤🤤仲附送左十舊八舊好煙韌既正宗韓式年糕👍 好有係韓國食既風味😎❤️泡菜鰻魚燒拌飯勁多料!我最中意一碗飯五顏六色配料豐富😍 (所以我幾中意日式/台式便當😁)繁忙工商區幾十蚊既lunch黎講鰻魚咁大條包埋野飲好抵食!👏全部配料都好夠味,椰菜爽脆,配埋紫菜,泡菜同舖住滿滿鰻魚汁既鰻魚,真係超好送飯!!😋😋⭐追加小食泡菜餃子 ($10)個樣好飽滿,炸得幾香脆唔油膩,食落比我預期辣但開胃😅 (因為個拌飯D泡菜唔太辣,而甜辣炸雞係menu上面係🌶️🌶️🌶️但泡菜餃子只係🌶️,而我覺得餃子辣過炸雞😂)⭐蜜桃乳酸 ($1

❤️半份甜辣炸雞 ($98)

❤️泡菜鰻魚燒拌飯
泡菜餃子,泡菜鰻魚燒拌飯

泡菜鰻魚燒拌飯

⭐追加小食泡菜餃子 ($10)

泡菜餃子

⭐蜜桃乳酸 ($12)
蜜桃乳酸

我好怕出街食🍑味飲品會好藥水味,好彩呢度唔會,解暑同解辣都一流👏

好滿意😋😋 我絕對會因為個甜辣炸雞再黎拜會呢間韓式cafe😍😍
2021-06-16
$96 (Lunch)
泡菜鰻魚燒拌飯
  • 甜辣炸雞
//< 小火焰韓式咖啡聽 >呢間餐廳係觀塘都幾出名!小編終於有機會一試~ 睇menu已經呆左😮超多選擇啊!!!———————————————- 泡菜醬燒黑豚拌飯 $68 -呢個飯雖然唔係好韓式,不過份量好多,黑豚肉肥瘦均勻~ 成個飯幾好味!🥰———————————————- 魷魚水冷麵 $68 -呢個同樣唔係非常正宗個種😆湯底係蘿蔔味,比較清淡~ 🦑魷魚好食,易咬有魷魚味!其他配料正常啦,略啱唔夠冰🧊唔夠凍!———————————————- 蒜香牛油雞翼 +$10 -呢個有d失望🥲覺得佢唔夠🧄或🧈香~———————————————-甜辣韓式炸雞 +$10 -呢個比雞翼好食~ 甜甜辣辣幾開胃😀如果醬汁多d就更好!———————————————- 朱古力咖啡 (冷) +$13 -呢杯非常邪惡😈 成杯都幾香濃,上面仲有cream———————————————- 烤杏仁咖啡 (熱)+$10 -呢杯作為成餐飯既終結好似食左個甜品咁~杏仁味幾香唔會太甜😚———————————————整體黎講呢間餐廳比較韓式x港式~ 選擇超級多味道亦唔錯~ 如果想食好正宗既韓國菜就未必啱你喇😘———
< 小火焰韓式咖啡聽 >

- 泡菜醬燒黑豚拌飯 $68 -

- 魷魚水冷麵 $68 -
魷魚水冷麵
魷魚水冷麵

- 蒜香牛油雞翼 +$10 -
蒜香牛油雞翼

呢個有d失望🥲覺得佢唔夠🧄或🧈香~
-甜辣韓式炸雞 +$10 -
甜辣韓式炸雞

呢個比雞翼好食~ 甜甜辣辣幾開胃😀如果醬汁多d就更好!
- 朱古力咖啡 (冷) +$13 -
朱古力咖啡 (冷)

呢杯非常邪惡😈 成杯都幾香濃,上面仲有cream
- 烤杏仁咖啡 (熱)+$10 -
烤杏仁咖啡 (熱)

呢杯作為成餐飯既終結好似食左個甜品咁~杏仁味幾香唔會太甜😚
評分:6.8/10
地址:觀塘道觀點中心1樓1室
營業時間:
#小火焰韓式咖啡聽 #小火焰韓式咖啡餐廳 #觀塘美食 #觀塘必食 #觀塘韓國菜 #韓國菜 #香港韓國菜
#香港美食 #美食博客 #香港美食地圖 #香港美食推介 #hkfoody #hkfoodie #hkfoodblogger #hkfoodlover #hkfoodshare #hkfoodblog #hkfoodgram #hkfoodpic #hkfoodstagram #hkfood #🐷🐤韓國菜 #🐷🐤觀塘
Lunch
泡菜醬燒黑豚拌飯
朱古力咖啡 (冷)
烤杏仁咖啡 (熱)
2021-08-31 0 views
呢間餐廳食韓國嘢真心抵食,連星期六日都有做lunch set,要平平地食好味韓國菜,呢度係一個好地方。甜薯咖哩磨菇雞翼飯 : 呢個咖哩飯lunchset只需要$62,仲包埋飲品,真係好抵食。 咖哩汁係改良左既日式咖哩,配飯一流,加左甜薯另有一番風味,配埋太陽蛋簡直額外加分! 釀雞翼煎到濃邊,非常惹味,配咖哩汁亦都係一絕。香芒炸雞沙律 : 平時食炸雞好少配沙律,原來炸雞配沙律菜係咁夾,感覺清新啲冇咁熱氣,加埋香芒仲好fresh ! 炸雞既甜辣醬取代沙律醬,令啲沙律菜更加好味。

甜薯咖哩磨菇雞翼飯 : 呢個咖哩飯lunch
甜薯咖哩磨菇雞翼飯

香芒炸雞沙律
2021-08-08
$90 (Lunch)
甜薯咖哩磨菇雞翼飯
香芒炸雞沙律
2021-08-31 0 views
屯馬線開咗之後 去觀塘更加方便約咗舊同事去行街 跟住去醫肚@aidancafe 食韓式料理 😋午餐選擇多多 好吸引呀😚還可用$10.00 起價錢加配小食👍難怪午飯時間超多人排隊😲#拉絲芝士烤豬肉半泡菜飯 鹹香芝士配燒烤醬🐷+碎紫菜 最佳餸飯組合😋#大醬牛肉粉絲鍋湯底微微辣 牛肉同配料都唔少粉絲爽口 整個熱辣辣 配飯一流😋加配小食#芝士夾餅我愛芝士💕#泡菜餃子香脆微辣好惹味👍#青蘋果熱情果梳打酸酸甜甜 消暑食品😚#綠茶拿鐵好滑 綠茶味👌
屯馬線開咗之後 去觀塘更加方便

#綠茶拿鐵

好滑 綠茶味👌
2021-08-30
2021-08-30 0 views
原味韓式炸雞(半份) $88食過咁多次炸雞,呢間既原味炸雞真係冇得頂,鐘意食最脆既炸雞,呢間一定唔會令你失望,脆到令你食一啖已經覺得好有罪惡感。唔單單係脆我比佢高分,佢既肉汁仲係爆出黎,非常新鮮。韓式蟹籽蛋捲 $78大大條蛋捲,中間夾有紫菜同飯既混合,已經非常香,仲有上面既蟹籽,配搭一齊食,又香又清新既味道出哂黎,非常推薦。蟹黃炒淮山麵 $88我諗食過呢道麵既人,一定唔會唔同人推薦,非常好食,差不多台台都有人叫炒淮山麵。
原味韓式炸雞(半份) $88
唔單單係脆我比佢高分,佢既肉汁仲係爆出黎,非常新鮮。

韓式蟹籽蛋捲 $78

蟹黃炒淮山麵 $88
2021-08-30 0 views
想食韓國野果陣,就會泥呢間到食,今次都係叫番平時叫開果d泥食。溶岩芝士炸雞麵包:呢食小火焰冇可能唔叫呢個泥食,個包入面冇滿滿既芝士,用泥點d炸雞食,食完再切開個包泥食,十級滿足😍。芝味炸雞:佢d炸雞係新鮮炸起,擺上枱果陣仲出緊煙。外皮好脆,肉質鮮嫩🤤,但我覺得芝士味就一般般,我會建議試蜜糖提子🍇,果隻好食好多。卡邦尼年糕:呢碟係我每次都會叫既😊,佢年糕唔會煮到好爛,但又好入味,佢個卡邦尼醬唔會太稀或太杰,配年糕一流👍。拉絲芝士bb豬肋骨伴白飯:唔好見到白飯就覺得好唔吸引,佢係泡菜炒飯,再加上滿滿既芝士😍,白飯同醬同芝士撈埋一齊,大口滿足。不過,佢d豬肋骨都係睇彩數,一時好多筋食唔到,一時好嫩。

2021-07-25
  • 蜂蜜提子脆米炸雞
  • 拉絲芝士bb豬肋骨伴泡菜炒飯
  • 溶岩芝士炸雞麵包
小火焰拼盤💰188(炸雞軟骨、芝士夾餅、蘑菇雞翅、煎餃子🥟、薯條、前菜)適合打卡,芝士迷必點推薦!建議搭配飲料更美味炸雞軟骨相當脆口,粉不多,份量也很足,沾沙拉醬像另一道小吃,建議前期直接,後期再沾沙拉醬芝士夾餅,外層是煎餅,中間夾一層芝士,不膩之餘還有淡淡的芝士味蘑菇雞翅🍄像糯米雞翅一樣,中翅部分沒有骨🦴塞了蘑菇🍄和菠蘿(?),外層煎得很入味,一口吃很爽!煎餃子🥟皮薄餡多,還有湯汁,好吃😋薯條,看上去平平無奇,但撒上濃濃芝士粉就意外的美味炸紫菜卷💰38熱門菜式,外層是紫菜,裡面是粉卷,確實是可以做熱門菜!性價比高,好吃!蜜糖朱古力窩夫💰68製作需時10分鐘左右,建議提前叫做,份量夠兩人,窩夫很酥脆,裝甜品的小碗還挺可愛紅柚荔枝梳打💰52打卡一流,底層是甜甜的紅柚中間是荔枝,再加上面那瓶梳打
小火焰拼盤💰188
炸雞軟骨、芝士夾餅、蘑菇雞翅、煎餃子🥟、薯條、前菜)
適合打卡,芝士迷必點推薦!建議搭配飲料更美味
煎餃子🥟皮薄餡多,還有湯汁,好吃😋
薯條,看上去平平無奇,但撒上濃濃芝士粉就意外的美味
炸紫菜卷💰38
蜜糖朱古力窩夫💰68
紅柚荔枝梳打💰52
打卡一流,底層是甜甜的紅柚中間是荔枝,再加上面那瓶梳打
炸紫菜卷
炸紫菜卷
蜜糖朱古力窩夫
紅柚荔枝梳打
2021-08-09
Dinner
  • 炸紫菜卷
2021-08-25 0 views
呢日放lunch同同事去左公司附近呢間韓國餐廳食lunch,呢間餐廳好受歡迎,所以最好早啲黎拎飛。打開餐牌,見到有勁多唔同既韓國菜,呢度既lunch set 仲要好抵食。我地有啲肚餓,所以都點左幾多野食,首先係兩個lunch,分別係汁燒牛肉溫泉蛋拌飯同埋魷魚水冷麵。牛肉飯都幾大碗,牛肉片都幾入味同埋嫩滑,加埋流心蛋,正。水冷麵幾正宗,麵既質感幾好。我地仲加左啲小食。呢個combo醬油配手握紫菜飯入面有醬油鮑魚同埋醬油蝦,好好味。最後,糯米糍3.6牛奶雪花冰簡直係必食之選啊,佢既冰真係整得勁細滑,唔似出面綿綿冰咁好似真係食緊冰,呢到既雪花冰入口即溶,又有啲牛奶再加朱古力味,好perfect!
水冷麵幾正宗,麵既質感幾好。
我地仲加左啲小食。
今天週末下午來了APM商場逛逛, 到了午餐時段商場內的餐廳大多數都大排長龍, 所以便走了出去去了附近的觀點中心1樓這間小火焰韓式咖啡廳吃午餐。烤肉combo (特選美國牛板腱&牛小排)真想不到下午時段也能吃到烤肉, 牛小排及牛板腱味道不俗, 肉脂分佈平均, 烤爐很迷你很可愛, 不會佔太多地方但溫度也一樣高, 令燒出來的牛肉也能充分保存到鮮嫩豐富的牛肉汁。凍即磨咖啡有美食又怎可少得一杯凍飲, 素來喜歡喝咖啡的我, 看到餐牌上面有即磨的咖啡, 便立即點了一杯來喝, 咖啡味道可以喝得出是比較韓式的, 味道不酸不澀, 帶得微微的甘香。鯖魚柳蕃茄湯烏冬蕃茄湯味道很濃厚, 湯底裡面有大量新鮮蕃茄, 烏冬也很有彈牙極具口感, 掛湯力亦十足, 鯖魚份量很大, 魚皮燒得香脆可口。魷魚水冷麵(蘿蔔味湯底)天氣炎熱最好便是吃一碗水冷麵, 因為湯底是凍的, 而且還有淡淡的蘿蔔香味, 魷魚燒得很香濃惹味, 配合水冷麵味道很夾。辛辣小杯年糕套餐可以追加的小杯年糕, 迷你的份量可以令你過過口癮, 不會吃得太飽太膩, 甜辣醬的味道調得恰到好處。甜辣韓式炸雞還有另一款追加的是這小碟的甜辣韓式炸雞, 雞皮炸至吸睛的金黃色

烤肉combo (特選美國牛板腱&牛小排)

凍即磨咖啡

鯖魚柳蕃茄湯烏冬

魷魚水冷麵(蘿蔔味湯底)

辛辣小杯年糕

甜辣韓式炸雞
還有另一款追加的是這小碟的甜辣韓式炸雞, 雞皮炸至吸睛的金黃色, 口感香脆可口, 雞肉嫩滑多汁。

芒果布朗尼3.6牛乳雪花冰
最後當然要吃個甜品才算滿足, 3.6牛乳我想大家也會喝過, 但加進了雪花冰裡面, 味道更是清涼可口, 而且還有大量清甜的新鮮芒果襯托, 以及香滑的芒果雪糕及香濃的布朗尼, 味道絕對層次感豐富的。

2021-08-23 0 views
家姐話想食呢間好耐,佢諗都唔諗就話叫呢樣🎃。熔岩芝士炸雞麵包😎,嚟到見到就邪惡,個麵包裏面裝滿左芝士😆,側邊仲配有粟米片,炸雞同埋沙律。啲芝士真係好澎湃☺️,呢一間炸雞就咁食已經好好食😀,真係估佢唔到,點埋芝士啲炸雞🤗仲脆,出色。🤗🤗<韓式煎雜菜蝦餅>佢嘅蝦餅都幾薄🤪,仲要真係有蝦係面,仲要有啲脆。😤<蟹黃炒淮山麵>賣相唔似好濃郁嘅蟹味😂,但食落去唔會好滯,味道都幾好😎。<柚子蜜糖雞翼炒年糕>柚子蜜糖唔算濃👏🏿,但年糕既泡菜味配落年糕好入味。雖然唔係當眼嘅位置🌝,但係晚上都幾多人食,入座都需要等位😈,整體來講真係唔錯

<韓式煎雜菜蝦餅>

佢嘅蝦餅都幾薄🤪,仲要真係有蝦係面,仲要有啲脆。😤

<蟹黃炒淮山麵>

賣相唔似好濃郁嘅蟹味😂,但食落去唔會好滯,味道都幾好😎。

<柚子蜜糖雞翼炒年糕>

柚子蜜糖唔算濃👏🏿,但年糕既泡菜味配落年糕好入味。

2021-08-19
Celebration
Anniversary
  • 韓式煎雜菜蝦餅
炸雞combo $68炸雞combo顧名思義一次過滿足晒你三個願望,食到兩款炸雞加一款脆脆薯條,炸雞分左蒜香原味炸雞同韓式甜辣炸雞。個人比較鐘意多汁多醬既甜辣炸雞,酸辣甜都有齊晒,簡直係味覺上面嘅combo🥳🥳雪香牛骨湯鍋 $128叫Menu寫住呢一款係推介鍋物,小編我就不二話不說就叫左呢個牛骨湯👍🏻牛仔骨喺入邊,配合熬湯,真係好補嘅,仲用左豆腐熬嘅豆乳湯底,加埋啲蔬菜、粉絲,高蛋白質之餘營養價值甚高💯💯
炸雞combo $68

雪香牛骨湯鍋 $128