Flames (Hung To Road)

2023-11-02 43 views
最近同朋友去咗鴻圖道嘅Flames,離地鐵站行8分鐘左右就到,地理位置方便而且店內空間開揚,同另外嘅分店一樣裝修以深色木材作為主,環境舒服休閒。餐牌仲有唔同嘅套餐組合,而今晚我哋就叫咗乳豬同薄餅,食到好滿足呀~ 😋✨脆皮乳豬西蘭花苗配黃薑蕃茄飯一上枱已經聞到好香,乳豬皮烤到脆卜卜,充滿啖啖肉汁🤤,切開個陣仲出緊煙㗎,配埋黃薑蕃茄飯,煙韌得嚟仲可以中和乳豬嘅油膩感😍😍✨巴拿馬火腿火箭菜薄餅🍕薄餅🍕餅底夠晒煙韌,而且用料十足,有鹹香嘅Parma ham、味道清香嘅火箭菜、蕃茄同芝士,口感豐富。✨澳式雞鹽薯條🍟炸到熱焫焫嘅粗薯條,咬落鬆脆,鹹味啱啱好,薯條🍟香口惹味,忍唔住喺咁食呀!
✨脆皮乳豬西蘭花苗配黃薑蕃茄飯
✨巴拿馬火腿火箭菜薄餅🍕