2024-04-23
牛霸王📍觀塘成業街19-21號成業工業大廈1樓26號舖 最近喺觀塘發現到間隱世餐廳,聽聞係開咗冇耐,但已經流傳話佢哋嘅手打和牛漢堡非常好食,咁緊係即刻約埋朋友一齊去試試佢😆😆😆結果當然係。。。真係冇令我哋失望啦,店員仲好好態度同好有禮貌👍,真係值得一讚。 招牌手打和牛漢堡蘭王蛋飯,配秘製漢堡汁,芥辣酸瓜 $128手打芝士安格斯漢蘭王蛋飯,配白味噌汁,日式泡菜 $118 餐廳係用左蘭王蛋,所以令到成個飯都會有好香濃蛋味🥚🍳🥰客人有三款汁可以選擇(打聽到黎緊會有隻新汁,期待🥰),重有2款配菜,以三文治形式夾埋一齊,頂部會有啲藏紅花點綴一下,令到成個飯賣相更靚😍手打和牛漢堡油脂豐富,配埋清爽嘅芥辣酸瓜,食落口酸瓜竟然冇芥辣果陣剌鼻嘅味,反而有種清新感👍👍👍另外,手打安格斯漢堡味道十分濃郁,中間仲夾咗芝士😆,配搭泡菜都唔會搶咗彼此嘅味道,夾埋味噌汁簡直係正呀👍👍。整體黎講呢兩樣手打漢堡飯真係好好味呀! 😊😊推薦指數:9.5/10跟餐重可以額外加$18order小食,我地叫咗雞皮餃子🥟🥟(2件)同炸一口芝士(3件)🧀🧀🧀,全部都炸得好香脆,兩樣都好食👍。 P.S 餐廳嘅牛肉漢堡係每日限量供應,果
📍觀塘成業街19-21號成業工業大廈1樓26號舖
最近喺觀塘發現到間隱世餐廳,聽聞係開咗冇耐
招牌手打和牛漢堡蘭王蛋飯,配秘製漢堡汁,芥辣酸瓜 $128
手打芝士安格斯漢蘭王蛋飯,配白味噌汁,日式泡菜 $118
推薦指數:9.5/10
P.S 餐廳嘅牛肉漢堡係每日限量供應,果然係我哋食飽走嘅一刻就見到到貼上售罄字樣,好彩我哋比較早食晚飯,唔係嘅話冇得食漢堡嘅就係我哋🤣