呢間餐廳係香港大學附近,好多住附近嘅人,間唔中都過嚟呢度食嘢!環境都幾寬敞時令池魚薄切啲魚新鮮到無得輸,一刀薄薄地切落黎,魚肉鮮嫩,入口即化。一啲腥味都冇北海道海鮮鍋個鍋熱辣辣,入面有超級大鮮蝦、嫩滑大蜆肉等等,真係一次過滿足啲海鮮嘅需要。不過,最叫我驚喜嘅係超大個鯛魚頭!巨大嘅鯛魚頭,入面啖啖魚肉,好滋補!加埋啲大蝦、蜆肉、魷魚同甜洋蔥,湯底真係美味!什菜天婦羅各種新鮮蔬菜,包括南瓜、金菇和其他菇、蔬菜等等,裹上薄薄嘅麵衣,炸到金黃酥脆。哇!一口咬落去,外酥內軟,啲蔬菜嘅鮮甜同麵衣嘅香脆真係絕配!最特別就係已經調好晒未唔使用天婦羅豉油浸淋佢!

環境都幾寬敞

時令池魚薄切

北海道海鮮鍋

加埋啲大蝦、蜆肉、魷魚同甜洋蔥,湯底真係美味!

什菜天婦羅