一想到買電腦,就會去深水涉逛逛。睇吓有無好野。行行吓有點兒肚餓,就上網查一查附近有邊間好食店舖。於是,搵到人氣特盛㗎呢間,而且食評都唔錯,所以,儘管試一下。嚟到門口,就俾嘅裝修吸引。四周牆壁上都是一副副懷舊畫同埋裝飾,至身其中,好似回歸70,80年代一樣。呢度就加分啦!我回左一個特盛牛肉麵🌟🌟🌟🌟~ 選取牛骨湯底,入面有好多牛肉,又有墨丸,蘿蔔,小唐菜等,好濃郁的湯底。粗麵條吸入濃湯,超正。而且牛肉特軟滑,非常容易入口。另外,我仲叫左個“起司蛋手抓卷餅”, 都係一個唔錯嘅選擇。手抓卷餅包裹著椰菜同芝士,食起嚟唔會覺得太膩。配合得啱啱好。而且,埋面有菜,食落都會感覺非常健康。我呢次淨係幫襯左兩款菜式,以後有機會,會試其他的。

我回左一個特盛牛肉麵🌟🌟🌟🌟

我呢次淨係幫襯左兩款菜式,以後有機會,會試其他的。