2023-12-03 114 views
今日lunch time諗問到食乜,決定凍凍地去打邊爐,牛摩裝修完都未食過,一於食呢間🫶🏻我地平平地叫左特選美國牛肩胛(139HKD一位)雖然佢好平,但啲牛肉質素都非常OKAY,本來以為只有豬牛雞,點知睇隻Apps仲提供埋羊肉!!!139HKD黎講都可以叫做物超所值湯底我哋叫咗:博多美人骨膠原啫喱雞白湯:有個牛摩公仔頭,超級可愛!侍應又好體貼咁睇我哋,開咗火就會慢慢溶化昆布鰹魚清湯:呢個湯係最食到食物嘅原味同鮮味牛肉:肥瘦適中,紋路very good!焯5秒左右,點醬汁嚟食非常滑口羊肉又冇臊味!因為keto關係配菜主要食菜!好surprise佢有供應沙律,佢沙漠個新鮮度比得上食西餐嘅餐廳!而且仲有勁多吞拿魚可以加😍其他蔬菜同埋丸類,驟眼係係更換得好快,而且非常新鮮又有甜品同其他爆谷供應,食物種類都多元化行231,lunchtime or teatime食個打邊爐,我第日仲輕左!好開心🫶🏻

我地平平地叫左特選美國牛肩胛(139HKD一位)

湯底我哋叫咗:
博多美人骨膠原啫喱雞白湯:

昆布鰹魚清湯:
呢個湯係最食到食物嘅原味同鮮味

牛肉:

羊肉又冇臊味!

其他蔬菜同埋丸類,驟眼係係更換得好快,而且非常新鮮

又有甜品同其他爆谷供應,食物種類都多元化