2022-03-02 738 views
專食蟹嘅餐廳其實都唔少,但係將蟹依樣食材發揮得淋漓盡致嘅食店真係唔多,依間餐廳人地話經常fully booked,但我好好彩隊都唔駛排就入到去開餐😎。特濃蟹粉石鍋拌飯($368)依個飯我覺得真係好好食,一上依個飯嘅時候我覺得好似平平無奇咁,但真係好香🤤🤤。一撈好哂啲蟹肉蟹粉然後第一下放入口,嗰下我真係覺得好正呀😱!!其實我唔係啲咁好食蟹嘅人嚟,但依個一放落口啲蟹味真係爆哂出嚟😱!!啲蟹粉蟹肉真係好香!!每啖放落口都有滿滿嘅蟹肉蟹粉,蟹味爆發!!😱環境嚟講我就覺得做得唔係咁好,唔知點解枱面好油膩,然後成間餐廳都有陣酸醙味🙈。員工服務態度就正正常常啦。

特濃蟹粉石鍋拌飯($368)