2012-08-22 473 views
近期幾多人讚既一間主題餐廳,最岩悠悠閒的星期6下午去試出發前打電話想訂位,可惜full了 (太約2時)不過接待職員非常有禮,亦提議walk-in應該等位不超過10分鐘,讚去到,真係full-house呀,同職員登記後就四處環顧一下,果然係岩died hard fans朝聖的地方~batmen處處見,仲有電影精品賣,識做生意,一舉2得行行下,應該不用10分鐘已經有位了 (果然無呃我)不過唔好彩只係得返bar位....um真係有少少難坐,應該係話,完全唔好坐...其實餐廳係快餐形式的,你係要自己出去take order.我們2個人叫左...非洲雞意粉,招牌batmen三文治同一杯莫卡~ TTL:$ 140~話甘快食物就由一位靚仔哥哥奉上....太肚餓,即刻食個招牌batmen三文治先...um.....唔特別,最特別只係外型而已甘,再試意粉啦,希望唔好都令人失望 (雖然賣相相當求其)哈哈,呢個又ok噃,辣辣地.雖然唔知咩係非洲味不過幾好食,唔錯最後係杯莫卡,係brand from lily既,有一定水準,亦即係一般水準,無驚喜.總扣而言,餐廳既亮點係batmen唔係食物(因為款式都好少)不
近期幾多人讚既一間主題餐廳,最岩悠悠閒的星期6下午去試

出發前打電話想訂位,可惜full了 (太約2時)

batmen處處見,仲有電影精品賣,識做生意,一舉2得

行行下,應該不用10分鐘已經有位了 (果然無呃我

其實餐廳係快餐形式的,你係要自己出去take order.

um.....唔特別,最特別只係外型而已
甘,再試意粉啦,希望唔好都令人失望 (雖然賣相相當求其)

不過甘貴買版權返黎係唔夠架,如果食物水準靠唔住又唔轉款,難於市場站立.
希望佢可以keep到水準之餘 (最好可以再好些),食物款式都經常轉變下啦~
因為batmen都會睇到悶架嘛,希望陸續會有新人物上場啦~
招牌外型賣相,但味道soso
賣相麻麻但味道反而不錯
主角,幾型仲任你影相
2012-08-18
Waiting Time
5 Minutes (Dine In)
$70 (Lunch)
招牌外型賣相,但味道soso
賣相麻麻但味道反而不錯