2019-04-28
呢間餐廳分開兩邊,一間就有bar枱,一間無bar枱。上次試過係無bar 枱個間食,味道都正常,今次經過就再食,去左有bar 枱個間。點知可怕事情就出現啦👎🏻🤦🏻♀️🤦🏻♀️🤦🏻♀️🤢🤢🤢係出面等位已經見到門口位置的玻璃有蚊滋🦟🦟,但以為只係因為近門口先會咁,點知到我地入左餐廳坐左bar枱玻璃窗的位置,不停有勁多蚊滋🦟🦟🦟....等野食的時候,起碼有10隻係度飛黎飛去,我地都忍唔住拍,但拍完又有拍完又有🤢🤢🤢🤢,旁邊枱的人都話他們頭先都係咁,忍唔住拍左好多🦟🦟🦟到野食黎的時候都不停咁有,誇張到飛埋落d野食度🤢🤢🤢🤢店員都好好,立即換過另一碟,同埋我地要求換去中間大枱位置⋯⋯去到中間大枱,係少左,但枱面都有一隻經過⋯⋯同埋個碟邊又突然有烏蠅🤢🤢🤢🤢🦟🦟🦟🦟🦟🦟 到中途,旁邊另一枱人都有蚊飛左入野食度🤢🤢🤢💢食物味道正常但咁的環境同衛生,係絕對唔會再去❌❌❌❌❌
食物味道正常但咁的環境同衛生,係絕對唔會再去❌❌❌❌❌