係中環唔一定係要食西餐廳去酒吧架😆韓式炸雞sodam chicken係蘭桂坊附近,都幾就腳,一揾就揾到!店內環境都不錯喎有兩層,上層近窗口位望出去街景幾舒適💕我地叫左個2人套餐加一碟芝士太陽炸雞🍗點餐之後5-10分鐘就到齊哂!我地低估左炸雞既份量喇😆😆雙拼炸雞分別係蜜糖芥末同檸檬柚子,每款都有5隻左右,好鍾意食炸雞既我地都覺得份量夠哂!有柚子皮同檸檬片酸酸甜甜,可以更加開胃而且冇咁膩之選!炸雞好脆好多汁,份量咁多我地慢慢食都仍然keep到好脆身除左表面淋上蜜糖芥末汁,連個底都有好多汁,唔洗驚太乾或者唔夠汁🤪外觀真係冇得輸啦!就算芝士好邪惡都要點!包切落去鬆脆到爆,店員見我用叉切得好辛苦比左把刀我地💕想拉絲就要快啲食喇,新鮮出爐既車打芝士同水牛芝士可以拉到好高架😍👅

店內環境都不錯喎有兩層,上層近窗口位望出去街景幾舒適💕
檸檬柚子炸雞🍋
蜜糖芥末炸雞