2018-09-04 157 views
是日落雨 就係荃灣近近地搵lunch食可以落雨又晏既關係 平日見出面lunch time 定必排哂隊 呢個時候竟然唔洗等位(因為已經3點幾😂)就即入去食啦樓面玩懷舊feel 好吸相機📷睇到必吃蕃茄湯通粉 同必試瑞士汁雞翼 兩樣都係我至愛 點能夠唔試🙈我就點左呢2樣 男朋友就叫左個肉醬飯 講下我個蕃茄旦螺絲粉先個番茄湯好夠濃郁!!!好味!對於番茄湯控嘅我 覺得好滿足 而且個蛋夠哂滑 唔怪得呢個係必食啦!跟住我仲叫左份瑞士汁雞翼 唔洗另加錢架 因為個蕃茄粉$48 係可跟一樣小食開頭我諗住 跟餐既都係最多兩隻雞中翼 或者一隻雞全翼 點知 原來係兩隻雞全翼!!仲要好大隻下! 果然又係必試次一 個瑞士汁好好食 夠甜又唔會太過 好惹味 讚👍最驚喜既 其實係我男朋友個煎蛋免治牛肉飯我想講個免治牛肉做得出色啊 個味岩岩好 我食咗佢一啖 都想食多幾啖 估唔到佢啲飯都好出色!下次我要食佢呢個飯!!男朋友仲叫多咗個瑞士汁雞髀 同樣又係好大個 個瑞士汁就同我個雞翼嘅一樣啦 最後佢食哂成隻脾同成個飯👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻覺得好抵食 我個番茄湯粉加嘢飲再加埋雞翼都係$48 男朋友個飯唔計脾都是$43 性價比好高👍👍 唔
是日落雨 就係荃灣近近地搵lunch食

樓面玩懷舊feel 好吸相機📷

講下我個蕃茄旦螺絲粉先

最驚喜既 其實係我男朋友個煎蛋免治牛肉飯

覺得好抵食 我個番茄湯粉加嘢飲再加埋雞翼
都係$48 男朋友個飯唔計脾都是$43 性價比好高👍👍 唔怪得成日經過都見到好多人係門口等位啦!
2018-08-29
$50 (Tea)