2020-02-12
呢間樓下冰室full 得好誇張, 中午時段係爆場到出面有幾個人係到等,我叫左個餐牌最突出既蕃茄湯通粉黎試下啦, 湯底十分濃, 超好味, 主要係湯好味同出色!加8蚊可以有埋牛肉, 牛肉夠軟易入口, 茶餐廳正常水平! 低食!咁上面通粉可以選一個食物, 我選了牛扒, 可惜的是沒有汁, 如果加小小汁會好食d, 因為呢類牛扒通常加d黑椒汁會更正, 牛扒好軟易入口, 同大家樂個d 差不多水平 , 呢到夠大件, 食得滿足!德國什腸, 其實係1/3條司華, 1/3白腸, 1/3 紅腸+2條脆皮腸, 比較油小小, 但係煮得唔錯, 無過火, 正正常常放入蕃茄湯入面吸吸油會好食d!奄列最正, 味道好好食, 火腿和蛋是王道, 基本上沒人不愛, 上面有4件多士, 比想像中多! 十分飽, 多士建議切開皮食, 連皮無咁好味, 牛油多士表面放了牛油, 另一種食法係放D奄列係麵包上一起食, 咁樣都好好味, 睇你想點食!特飲方面, 茶餐廳講求既都係滿足感, 最緊要夠大杯! 如果唔係飲幾啖, 野都未食完,就飲完杯野, 就十分失落, 呢到野飲超大杯, 可以飲到食完為之嫁啦! 冰都唔會過多!整體黎講價錢平, 滿足感高! 十分
但係煮得唔錯, 無過火, 正正常常
放入蕃茄湯入面吸吸油會好食d!
一起食, 咁樣都好好味, 睇你想點食!
整體黎講價錢平, 滿足感高! 十分讚!