2020-11-03
呢日黎到sky 726~ 因為係10月既關係~餐廳都裝滿左萬聖節既裝飾, 連野食都有halloween set ! haha! 真係好有HALLOWEEN 既氣氛! 我地叫左一個HALLOWEEN SET, 一個沙律同埋再加多左一個甜品~! 哈,仲想減下肥, 冇計啦甜品係第2個胃! HALLOWEEN SET 我地就揀左要熟成牛, 呢個SET仲配左小食, 湯, 甜品同野飲, 夠哂豐富! 湯係蟹肉南瓜湯, 勁香濃,勁CREAMY! 正! 個面仲鋪滿左蟹肉! 熟成牛就跟有薯蓉同埋露荀! 薯蓉勁CREAMY! 熟成牛我地揀7成! 煮得岩岩好, 好香牛味,仲好嫩~ 超正! 跟餐甜品超有HALLOWEEN FEEL! 勁似一個腦加士多啤梨醬! 散叫既沙律我地就叫左香芒大蝦沙律! 超正! 菜新鮮都唔駛講, D 芒果汁甜甜地昇華哂成個沙律!份量仲要好多, 食極都仲有菜好健康! 最後係另外既甜品心太軟, 呢個邪惡代表既表表者真係好正! 中間流心做得好好, 仲配埋雪糕真係好夾!!!!!!!