2023-06-13 288 views
初嘗呢間位於駱克道既中菜,完全滿足到我食中菜既期望———入味、濃味、啱送飯👍🏻鳳凰展翅:炸小黃魚。炸粉薄而魚肉嫩滑,每一啖都食到孜然同乾蒜味,吊起魚肉本身既鮮味👍🏻醬烤欖角骨:雖說係烤欖角骨,但骨唔多,反而肉好多。骨肉易分離,醬汁鹹甜,豬肉入味👍🏻雙椒糖心皮蛋:皮蛋真係有糖心。椒汁十分之香,唔係死辣,反而有香油既麻襯托,同本身冇咩味既皮蛋相輔相成👍🏻三色蝦球:每一色蝦球都係唔同口味,每一味都各有特色…呢碟就留個懸念,留比大家親自試😏包有驚喜👍🏻👍🏻👍🏻總結:鍾意食中菜既人,呢間就係好好既選擇。雖然價錢略貴,但食物份量大,環境舒服乾淨,值得一試,非常推介👍🏻🈵🈵🈵

🈵🈵🈵