2021-03-05 1276 views
第一次去D2Place 原來商場入面咁快就行曬 咁就隨心搵左一間多國菜試下😜見出面裝修仲以為係泰國菜 原來仲有埋漢堡!🍔炸軟殼蟹番茄漢堡 💰83漢堡有跟齊沙律同薯條 漢堡都算堆得好高😂軟殼蟹最近係越來越hit 不過冇諗到可以擺埋落burger到😜好有新意🍔酷廚芝士蕃茄牛肉漢堡 💰78漢堡都係一樣!不過睇個feel就唔係特別多汁 希望餐廳可以係芝士到落D功夫🤭🥘泰式青咖哩燴雞飯 💰78呢個就真係十分推介啦!青咖哩冇諗到會咁多油 不過撈飯好正!入面會有一大舊菇 茄子同車厘茄 夠晒健康🥸最值得讚嘅係佢D雞肉 超級嫩而且份量勁多 我諗應該食左有十舊🤣🥔珍寶炸魚薯條 💰78炸魚薯條都係照樣有沙律 呢個服務好正🧡而且魚唔係淡而無味的 可以試下飲品選擇唔算多~但係見到佢有紅棗茶 聽個名幾養生 下次可以試下🤭btw環境好安靜 好啱同屋企人或者frd gathering😆waiter都好好人 好好服務 幾nice🧡最好笑係我地叫多左一個餐做外賣 跟著佢以為我地得兩個人食咁多個餐🤣

🍔炸軟殼蟹番茄漢堡 💰83

🍔酷廚芝士蕃茄牛肉漢堡 💰78