2023-06-02 223 views
今日同朋友一齊放左工想去chill下,由於三點鐘既關係,想搵個tea set食下,朋友極力推薦荔枝角有間食pizza 既好抵😍即刻去try 一try店舖好近地鐵站,一岀過條馬路就到,鋪頭岀面用左藍色既裝修😊好易搵,而且有好多唔舒既set可以簡我簡左一個pizza set($88),我點左一個至尊pizza(另加$28)😂一個套餐加咗一碗粟米湯😄好貼心,餐前湯,味道都很好,pizza 好大個,性價比十分高,自己一個人食一定食唔哂,上枱好熱辣辣🥰配料好多🫶正我仲加左薯條🥰🥰份量勁多 我全部清哂 🤭總括嚟講,性價比好高,同朋友傾偈之餘,仲可以舒舒服服咁食嘢🤭

我仲加左薯條🥰🥰份量勁多 我全部清哂 🤭