2021-08-27 292 views
.好耐都冇去過台灣啦🇹🇼雖然係香港都食到台灣野但始終都冇係台灣食到咁地道既感覺😮‍💨今次就特登揀返間台灣人經營既良心小店啦💛.🥢 清燉牛肉麵 $53牛肉湯底超鮮甜勁多牛肉味🍲冇辣味我覺得仲可以食到更多牛肉味麵條質地又好煙韌有口感🍜不過牛肉就相對地硬啲🐮同埋湯麵都相對好肥.🥢 手工滷肉飯 $33價錢平不過份量真係相對黎講少啲🤏🏻滷肉對飯份量相對黎講都夠叫左個肥少少既食落口就好滑😋.🥢 綜合盤 $28豬血糕 食落覺得冇乜味 加埋啲花生得花生味🥜豬耳 少少辣 唔算好大條🌶甜不辣 呢個最正 食落最有口感.🥢 蚵仔煎 $36呢個最有台灣味個醬真係唔係間間都咁好食蛋加蠔仔加上成份都煙煙韌韌🦪食過翻尋味😝底部就成份都係生菜我就覺得有啲唔match🥬.🌟 程班長台灣美食📍 荔枝角長沙灣道883號億利工業中心1樓102室.#hkcomidaamarilla💛#hkcomida_荔枝角.#hkcomida #hkig #foodiehk #foodiegram #hkfoodblogger #foodiegraphy #foodlovers #foodstagram #happysharing #hkfo

好耐都冇去過台灣啦🇹🇼

🌟 程班長台灣美食
📍 荔枝角長沙灣道883號億利工業中心1樓102室
#hkcomidaamarilla💛
#hkcomida_荔枝角
#hkcomida #hkig #foodiehk #foodiegram #hkfoodblogger #foodiegraphy #foodlovers #foodstagram #happysharing #hkfood #foodie #香港美食 #吃貨 #手機食先 #相機食先 #foodoftheday #foodphotography #followme #likeforlikes #hkeats #hkrestaurant #followback #美味 #discoverhongkong #hkfoodie #igers #hkfoodie #荔枝角美食