2022-01-26 336 views
📍 又一戟嚟到葵涌廣場一定要去3樓買班戟‼️我相信佢哋每日都一樣係超級多人排隊🥶做到踢晒腳冇停手😶‍🌫️長長嘅人龍,令我覺得人手不足嘅問題真係好嚴重🤣冇辦法啦鬼叫佢哋咁出名咩🧐🔸 Oreo脆脆雪糕班戟+荔枝雪糕球 $27揀班戟之外仲可以任揀雪糕球嘅味道,由於平時喺出邊好少有機會食到荔枝味嘅雪糕,所以今日就揀咗荔枝味😍店員落完單之後係即叫即整,我哋就OK買咗一二邊等,其實都差唔多要等成10分鐘左右😭之後又聽唔到我嗌Number,所以Miss咗😕不過佢哋幫我將我份班戟放咗喺雪櫃,埋去問佢嘅時候佢即刻拎返出嚟俾我👍🏻好彩都冇溶到🥰超巨形份量,有一塊oreo,旁邊佈滿oreo碎,食荔枝雪糕嘅同事都可以咬到碎碎😚,班戟嘅中間亦沒有空心嘅情況,滿滿的cream😆不過食到去最後可能會有啲甜到漏🙈評分時間❣️ (最多五顆星,如不推薦會打交叉)食物質素⭐️⭐️環境⭐️⭐️服務質素⭐️⭐️⭐️價錢💸:埋單$27餐廳資料📋: 又一戟🕌地址: 葵芳葵富路7號葵涌廣場3樓85B號舖
📍 又一戟

🔸 Oreo脆脆雪糕班戟+荔枝雪糕球 $27

評分時間❣️ (最多五顆星,如不推薦會打交叉)
食物質素⭐️⭐️
環境⭐️⭐️
服務質素⭐️⭐️⭐️
價錢💸:埋單$27

餐廳資料📋: 又一戟
🕌地址: 葵芳葵富路7號葵涌廣場3樓85B號舖
2022-01-18
Waiting Time
10 Minutes (Dine In)