2024-05-14 24 views
呢間開左一段時間的台灣過江龍炸雞排小店,我每次落荃灣都會黎幫襯。全部即叫即炸新鮮熱辣辣。仲有多款調味可以選擇,包括海苔、辣味、原味、梅子、麻辣等等。落完單等10分鐘左右就拎得。✨QQ Oreo $10見到有新野,勁鐘意食Oreo 餅的我即刻點黎試下,甜甜地又脆卜卜,好特別🫢,好似食緊舊炸甜品咁。✨脆皮無骨雞排 $40🧂調味:梅子+海苔大推!一排冇食啦,都仲保持水準!無論味道👅、抑或賣相都好驚喜!大大塊,而且肉質厚實!雞扒超入味,鮮嫩多汁,外脆內軟。配埋自己喜歡的調味,勁正!絕對百吃不厭👍👍👍👍👍!✨脆皮杏鮑菇 $25🧂調味:芥末+海苔杏鮑菇依然好大舊,炸到外面脆得黎,咬落去入面有汁🤩,真係炸到火候岩岩好呀。

落完單等10分鐘左右就拎得。

✨QQ Oreo $10

✨脆皮無骨雞排 $40