2025-03-14
荃灣最近新開左一間一人一鍋成日都排晒長龍😍感覺都好似幾抵食☺️餐廳位於荃新天地,西鐵行過去都好方便。我哋去到大約6:30左右,都唔算好多人排隊,等咗5分鐘左右就可以入去。餐廳位置都好闊落,坐得都幾舒服👍🌟日本北海道國產牛肉眼套餐($250)我就叫左一份日本國產牛肉眼套餐,牛肉嘅份量都幾多嘅,而且肉質都好高質,油脂比較多,食落入口即溶,我覺得配黑蒜豚骨湯就一絕,濃濃嘅黑蒜香味令到牛肉更加出色😍🌟極上南非和牛套餐($198)朋友就叫咗個南非和牛套餐,份量一樣好足料,而且擺盤好靚🤭佢嘅油脂就冇日本國產和牛咁多,但係牛肉味就比較重,啱晒鍾意食牛但係又唔鍾意太油膩嘅人。我覺得用壽喜燒湯底配搭都幾唔錯,加埋蛋漿一齊食,口感更加豐富👍🌟日本夢見雞松板100g($28)另外呢,我哋仲加咗呢一個雞松板。佢肉質超級嫩滑而且好爽口,都幾啱用嚟打邊爐㗎😍而家Like & Follow 專頁仲會送你荔枝玫瑰烏龍茶、白桃烏龍茶。都幾大支㗎,同埋茶味都幾香👍🍴NabeGo (荃灣)📍荃灣楊屋道1號荃新天地UG樓UG78號舖
🌟日本北海道國產牛肉眼套餐($250)
🌟極上南非和牛套餐($198)
🌟日本夢見雞松板100g($28)
🍴NabeGo (荃灣)
📍荃灣楊屋道1號荃新天地UG樓UG78號舖