2022-09-01
📍香江花月今日想介紹一間氣勢100分,睇得又食得既精緻火鍋🍲啱哂對食物同環境有要求既朋友仔☺️日本牛乳玫瑰鍋 $168喺咁多湯底入面,我地揀左牛乳玫瑰鍋,入面仲有個木瓜兜住牛乳玫瑰,側邊有好多食用花瓣,好靚😭影完相店員就開爐,滾起嗰陣飲左幾啖湯,好清甜既牛乳,木瓜亦都好軟淋淋好甜🙈香江拼 $788香江拼係全牛,陣容好鼎盛,有安格斯肥牛,手切肥牛,牛柳粒,牛展,牛白肉,牛心頂,黑柏葉同埋牛脷😋安格斯肥牛擺成一朵花,好有心思,肥牛油脂均勻,好香濃既牛味。牛白肉亦好好食,記得唔好滾咁耐🙈七彩餃子 $108呢個又係擺設100分,條橋上面有七隻唔同口味既餃子🥟,分別係:金華火腿菜肉餃,蟹肉黑松露餃,午餐肉粟米餃,冬菇薺菜餃,蟲草花餃,和牛香茜餃同姫松茸野菌餃~每款都係出面唔常見既,幾特別😛桃花緣 $88呢到既野飲亦都同出面唔同,好似cocktail咁🙈呢杯係桃肉乳酸梳打上面有個煙燻氣泡,清甜解渴,打卡一流~香芳幻 $88呢杯係菠蘿口味既酸奶飲品,外表好夢幻,仲有淡淡椰香同蛋白泡沫🫧
日本牛乳玫瑰鍋 $168
香江拼 $788
七彩餃子 $108
午餐肉粟米餃,冬菇薺菜餃,蟲草花餃,和牛
香茜餃同姫松茸野菌餃~每款都係出面唔常見既,幾特別😛
桃花緣 $88
香芳幻 $88