最近KFC聯乘 SPY X FAMILY 推出以花生🥜為題美食今次我去嘅銅鑼灣KFC旗艦店仲變身成為SPY X FAMILY 間諜家家酒 KFC 主題店店內特意擺放多個 《SPY X FAMILY 間諜家家酒》人物角色佈置俾各位粉絲打卡朝聖!❣️花生醬香辣脆雞以 KFC 嫩滑多汁嘅香辣脆雞炮制而成面層鋪滿厚厚香濃花生醬 和 花生粒甜與鹹嘅味道隔匯交織 香甜微辣🌶️估唔到出奇地夾 味道有驚喜🌈食落每啖香脆可口 充斥着濃郁嘅花生香氣花生香粒令口感更為豐富🤩惠顧A3 花生醬香辣脆雞 滿足套餐($52起)+ $28 即可追加:❣️花生醬巴辣雞腿包選用口感順滑嘅花生醬搭配巴辣雞腿扒加上新鮮生菜🥬及芝士🧀️ 口感豐富層次分明啖啖滿載香濃花生醬香氣 令人回味無窮😋加 $8 仲可將餐飲升級至粉紅葡萄🍇柚梳打 🍹味道清甜 又夠Fresh 仲有粒粒爽甜蘆薈粒 有助解辣

❣️花生醬香辣脆雞

味道清甜 又夠Fresh 仲有粒粒爽甜蘆薈粒
有助解辣
2023-09-25
Waiting Time
5 Minutes (Dine In)
$60 (Lunch)
  • 花生醬香辣脆雞
  • 花生醬巴辣雞腿包