2021-08-08 135 views
好難得搵到一間黃店嘅燒肉放題💛 平日都好多人排隊 坐滿晒 空間唔大 坐得好滿 所以好熱鬧 🤣我哋揀咗世子放題 $278 一個人🤣 有好多燒肉海鮮韓式小食😋 世子比大君多d 肉食同埋有醬油蝦 所以就揀左貴少少嘅🤣 有好多肉可以食 例如護心肉、牛肉眼、T 骨牛扒、調味豬梅頭片、薄切五花腩、肥牛片、牛舌等等 超級多選擇😋 都算係我食韓燒入邊算最多肉嘅一間!最鍾意食調好味嘅肉 因為佢個醬料好入味 好好食! 仲有爐邊蛋 全部任食 唔洗理價錢! 醬油蝦! 🦐呢個一定要推介 因為蝦非常鮮甜 醬油加芝麻味道好夾!我encore 左幾次🤣🤣 仲有蠔、虎蝦、帶子、青口、扇貝等等海鮮 都算新鮮~ 仲有好多韓式小食 例如炸雞、韓國年糕、泡飯、辛辣麵等等 真係最鍾意呢度多款式 次次都食到勁飽又可以試唔同野!👍🏻💛

醬油蝦! 🦐

仲有蠔、虎蝦、帶子、青口、扇貝等等海鮮 都算新鮮~

2021-07-26
$300 (Dinner)