抵食好食串串鍋🍲已經幫襯過好多次,今次係電話book枱,5大1細,老闆好細心會食之前幾個鐘打比你cmf booking ,咁就吾會吾記得去食啦👍🏻Book左星期五晚7:30食,去到即刻有位坐,老闆仲準備左間房比我地坐(唯一一間房),房可以坐到一圍既人數,但老闆都比我地坐,可能係見有小朋友啦,好好人呀,多謝老闆坐底我地叫左麻辣湯底&壽喜燒(+$18),4人以上可以叫2個湯底,想食鴛鴦鍋就再加錢。10-15分鐘左右2個鍋底都上左啦,滾就有d慢,都成10幾分鐘左右,望住個湯滾好肚餓🙈等緊滾既時間去左拎野食,好多野食都係自助式,有丸、菜、菇、一串串、粉麵、飲品、甜品雪糕⋯仲有d貴少少既野食就填紙仔比職員落單。有牛豬肉、沙白、魚皮餃、鴨血、萵筍、蘿蔔等。落單上菜既時時間都好快,5-10分鐘內,落左幾次單都無漏單,喱點要讚👍🏻因為通常出面任食式係愈出愈慢講下味道、食物質素啦:-湯底:味濃,吾會好hea溝好多水好淡咁,仲會愈滾愈咸,不過當晚既壽喜燒湯底就有少少出錯,個湯底係咸既,平時應該係甜先岩,同職員反映後發現原來係廚房姐姐倒少咗味醂🙈結果加返味醂比我地,湯底即刻甜返正常返。職員都有跟進味道方面,
抵食好食串串鍋🍲

壽喜燒鍋(+$18)
麻辣中辣鍋

任食自助區

牛,豬肉

講下味道、食物質素啦:
-湯底:味濃,吾會好hea溝好多水好淡咁,仲會愈滾愈咸,不過當晚既壽喜燒湯底就有少少出錯,個湯底係咸既,平時應該係甜先岩,同職員反映後發現原來係廚房姐姐倒少咗味醂🙈結果加返味醂比我地,湯底即刻甜返正常返。職員都有跟進味道方面,係好細心呢,讚

-食材:好食,款式都算多,係沙白一般,太細粒,仲有d沙。但甜品有牛奶布丁雪條,本人真係好鐘意食,荼毒埋啲朋友一齊食左2-3條🤭
牛奶布甸雪條

服務態度超好,老細同職員都好友善,會不停幫你加湯底,同埋本生我地應該9:30食完,但到10:30都無趕我地走,可能出面仲有枱啦,喱點好驚喜,同成年無聚既朋友可以傾耐d計👍🏻

價錢我諗係任食黎講都算最抵食,繁忙時間都係$158加一,星期五六日加$10,埋單都吾洗$200/位大人
如果7:30前埋單同好似9:30後入座就$138/位,好抵食囉

一定要幫襯多d😍

壽喜燒鍋(+$18)
麻辣中辣鍋
任食自助區