2022-08-16
美林呢個地方係小時候既回憶黎, 今日再去就係想睇下有咩唔同為左美食😂🥘 雞煲·火鍋放題 $208/位本身有3款唔同既放題, 我地就只係雞煲同火鍋放題, 先食雞煲, 有辣有唔辣可以揀👍🏻 試左少辣, 雞件都多肉而且嫩滑!! 而且鹹度適中, 為呢個火鍋放題揭開序幕😎 😋: 🌟🌟🌟🌟/5🥘湯底:沙嗲濃湯果然無揀錯好濃郁之餘好大量, 而且佢係等你食完雞煲直接換個湯底比你, 咁就唔會撈埋雞油落個湯度啦🫶🏻😋: 🌟🌟🌟🌟🌟/5🍢串燒串燒方面23款自選, 揀左雞翼, 腩肉, 多春魚, 芝士燒蠔, 蒜蓉扇貝, 真係即叫即燒, 所以都熱辣辣上枱😋: 🌟🌟🌟🌟/5🥩🥬配料有3款牛同豬肉, 多款海鮮, 蔬菜同麵食比我地任叫, -安格斯肩胛牛肉肉質較滑而且無咩雪味👍🏻-安胛斯牛板腱肉質較實配上沙嗲湯底一流另外我地食完哂蝦, 蚌片, 松葉蟹柳, 即炸魚皮, 同蔬菜盤就梗係要加返個出前一丁做結尾!!! 呢個真係最濃既沙嗲牛肉麵😂😋: 🌟🌟🌟🌟🌟/5野飲(除枝裝啤酒)任飲, 佢仲好貼心有無糖茶可以解油膩再食多啲😂😂
🥘 雞煲·火鍋放題 $208/位
😋: 🌟🌟🌟🌟/5