2016-04-05 2440 views
每次經過油麻地, 都無緣食輝哥車仔麵, 因為座位不多, 每次都是坐滿人, 今次見到有位, 終於有機會試下, 雖然環境麻麻, 我又係女仔, 但都唔會介意, 最緊要好食一碗豬紅豬腸蘿蔔, 豬腸大大舊, 豬紅好入味, 蘿蔔雖然夠林, 但係未算甜, 湯底唔錯, 如果有埋特色辣汁/醬會更好, 三餸一麵, 餸的份量好多, 比較其他車仔麵, 輝記的餸完全係double 份量, 所以其實都幾抵食看到老闆自強不息, 更加要支持下, 你黎過就會知道看到牌上寫Speaking English Here, 原來係老闆識講英文! 我一邊食一邊都見到有不少遊客黎幫趁, 英文又得, 國語又得, 老闆好野!
看到老闆自強不息, 更加要支持下, 你黎過就會知道
Waiting Time
15 Minutes (Dine In)