2019-07-17 1152 views
呢間餐廳午市主菜跟免費自助沙律吧,食物會不時轉款,當日有南瓜湯,仲有多款西方蔬菜、火腿、薯仔、通粉,配各種醬汁及麵包粒,味道都唔錯。😊不過要注意中午時段餐廳都多客,想享受沙律吧最完整、最豐富嘅時候,就最好早啲嚟到,我哋今次中午12點過啲就嚟到,成為咗當日第一個享用午市沙律吧嘅客人。😄🎉沙律吧選擇多,水準穩,主菜方面,就要揀擇啲喇。當中個卡邦尼意粉值得一讚,好濃芝士香,麵質硬度同粗幼度剛剛好,煙煙韌韌。👍🏻至於鴨胸黑醋意大利飯,重點喺個鴨胸度,個皮燒到焦香,啲肉嘅鴨味都幾出,唔會有雪藏味,不過個意大利飯就有略嫌酸得濟。

卡邦尼意粉、鴨胸黑醋意大利飯

$100 (Lunch)