2021-04-16 182 views
印象中,葵芳新都會好耐之前係有間甜品店叫甜牙牙,唔知由幾時開始,就由甜牙牙改名為Sweet-o-logy😂之前一直都未試佢嘅甜品,所以有次見無乜人就入左去試😆😆·杏仁布朗尼蜜糖多士磚伴雪糕($68)睇menu啲相覺得幾吸引,就決定試試佢,但份量唔算特別大份,一個人食可樂會有啲多,但兩個人食又唔夠飽🤣😂·Brownie幾好食,好重朱古力味,啲cream係都好香,雖然我本身唔太好cream🤣都忍唔住偷食左啲😝多士磚炸到好脆,好好食,我中意撈埋雪糕一齊食,咁味道就豐富啲😚因為淨係食左一個甜品,同A先生一齊share,但食完就發覺唔係好夠喉🥲當減肥算喇🙉🤣🤣
杏仁布朗尼蜜糖多士磚伴雪糕($68)