2021-05-23 1689 views
今日出左上環工作,收工之後因為太肚餓,所以就搵左一間附近既漢堡店食午餐,點知竟然有驚喜!佢既漢堡包有好多款,而且款款都好吸引,另外仲有二人、四人同埋十人餐,今次我同同事就各自叫左一個漢堡包,之後加$18加配小食及飲品。🎈經典芝士漢堡🍔/沙律(中味車打芝士)$85一打開真係嚇親🤣因為個漢堡勁大個,而且漢堡扒好厚,肉質嫩滑唔會乾,裏面仲有番茄、醃製好既洋蔥、黃瓜、芝士同生菜,一啖咬落去真係勁滿足!而且麵包軟熟,醬汁開胃,同啲材料既味道好夾,好食推薦😆👍🏻加配薯角藍芝士+可樂🥤薯角炸得酥脆,而且勁大粒,可以點茄汁或者藍芝士,我自己都係第一次試藍芝士,估唔到味道比較甜,有啲似忌廉,都幾好味。🎈薄切西冷漢堡🍔/沙律配砵酒洋蔥醬(橡木煙燻車打芝士)$105漢堡入面有好多塊薄切西冷,咬落去非常Juicy,肉汁多到滴出嚟,絕對無誇張,因為我家姐食到成手都係🤣而且牛味好濃,肉質軟熟,其他配料同頭先個漢堡一樣咁豐富,仲加多左青瓜,哩個又係好味推薦👍🏻加配四件炸雞+雀巢檸檬茶🥤炸雞亦係大大件,而且雞肉嫩滑,配有芝士沙律醬,一定要點醬食!因為芝士味勁濃,好正!整體黎講,哩到既套餐真係幾抵食,份量好多,重點係啲

🎈經典芝士漢堡🍔/沙律(中味車打芝士)$85

加配薯角藍芝士+可樂🥤

加配四件炸雞+雀巢檸檬茶🥤

整體黎講,哩到既套餐真係幾抵食,份量好多,重點係啲漢堡真係好好味😋鍾意食漢堡既都可以試下!

$108 (Lunch)