2023-08-09 400 views
午餐時間同友人一同過去滿滿期待。先講好既:上菜速度非常快(想必係準備定,加熱出來比我地)差既地方:口水雞,我相信應該係整好擺雪櫃好耐先會咁鬆散咁鹹⋯⋯ 鹹到我地成個下晝係咁飲水。個雞肉乾柴柴,所以我先估佢隔夜浸係D料度太耐而流失嗮水分。素炒飯:非常之素既炒飯。得一種蔬菜(我食唔出係咩)炒飯。而之後148蚊⋯⋯你冇嘢啊嘛酸菜魚:服務人員非常好心提醒我地 細份得5片魚,大份有10片魚⋯⋯上到來,真係得5片魚。配菜有冬瓜、寬粉。冇豆芽、冇花生、冇豆腐、酸菜得幾條⋯⋯ 茶位比D普洱,我friend話食過咁多間餐廳,最差⋯⋯我個人就唔係好識茶既。只係覺得勁濃而冇味。餐前小食必須要,冇得唔要。坑下D遊客同我呢啲貪新鮮既人。香港大把川菜好食過佢。精緻唔等於細份,精緻唔等於貴價,精緻唔等於多花巧。呢間老細你冇事啊嘛。
午餐時間同友人一同過去滿滿期待。
先講好既:上菜速度非常快(想必係準備定,加熱出來比我地)