Hiring
$17,000-$18,000
Monthly (Negotiable)
$17,000-$18,000
Monthly (Negotiable)
$60-$75
Hourly (Negotiable)
$60-$75
Hourly (Negotiable)
2022-12-26 213 views
姐姐🧍‍♀️放假🏖,帶完個囡觀塘返完教會返荃灣屋企買外賣,難得老婆肯食譚仔,即刻上網上外賣平台睇下有冇外賣🥡自取優惠,點知搵唔到海之戀譚仔,上網上外賣平台有但冇優惠,因為試過喺譚仔walk-in外賣🥡呆等半個鐘所以想一早落定order,剛發現有譚仔apps,仲有兩個咁多,一個譚仔,一個譚仔三哥,海之戀嗰間係普通譚仔,我就download。新用戶送檸檬茶,點知我搞好耐都order唔到唯有放棄,叫咗兩碗米線🍜,要用信用卡💳或apple pay俾錢,再等15分鐘攞野,老婆叫魚腐大腸番茄湯,我叫腩肉生菜十小麻辣,見到米線可揀冧或爽,手痕揀爽,點知出事,d米線🍜係生同埋韌,不可一不可再🤬
爽米線
腩肉生菜爽米線十小麻辣
2022-12-18
TakeAway
$43 (Lunch)
腩肉生菜爽米線十小麻辣
  • 生菜