上回講完前菜, 今回到主菜了!牛油果沙律(內有雞蛋及風乾煙肉)好食指數: 4如果你是牛油果fans你一定要叫呢個沙律啦, 好多大大粒牛油果! 而且份量充足, 抵食!蕃茄大蝦蟹肉扁意粉好食指數:3.5分大蝦約4-5隻, 而蟹肉則混合在蕃茄醬再加上車里茄、橄欖, 味道清新, 醒神開胃也~煎牛扒(配薯蓉)好食指數: 4分牛扒係呢間餐廳既生招牌! 果然無得輸, 7成熟剛剛好, 我一向認為好食既牛係唔需要點醬汁, 因為一砌裡面既牛肉汁已經走哂出黎! 威靈頓牛肉好食指數: 3.5分薯蓉裡面包著牛肉粒, 食到呢道菜我已經飽到不得了, 只是吃了幾口, 薯蓉充斥著牛肉味, 兩者都幾夾, 不過我都鍾意食煎既多d 兒童餐: 炸魚薯條好食指數:3分$98確實抵食, 不過就唔好期望咁高啦, 一般般, 炸魚無味要靠旁邊的醬料, 著條好唔錯, 夠脆 總結好食指數: 4分食後感: lunch set 食物分量不少, 如果是一班女士來, 我就建議可能叫2個沙律, 不要每人也叫套餐。否則食到肚爆 。另外, 這地方確實很適合情侶來慶祝紀念日, 佢地有一個露台, 可以行出去先飲杯野, 吹下風, 睇下景色
上回講完前菜, 今回到主菜了!

牛油果沙律(內有雞蛋及風乾煙肉)
好食指數: 4
蕃茄大蝦蟹肉扁意粉
好食指數:3.5分
煎牛扒(配薯蓉)
好食指數: 4分
威靈頓牛肉
好食指數: 3.5分
兒童餐: 炸魚薯條好食指數:3分
總結好食指數: 4分

2016-04-17
$500 (Lunch)
Celebration
Birthday