2020-10-19 280 views
有時真係拗爆頭唔知食乜好,好食嘅又貴,太平唔好食又係嘥quota,完全冇靈感啊🤪好彩今次撞正一間餐廳,食燒味都出名價格合理👍嘢食都出乎意料地好食😝#桃源記 💛燒鵝叉燒飯$58(評分:7.9/10)$58包埋嘢飲,性價比都幾高,最重要佢個叉燒成6-7舊咁多,燒鵝都成五舊,加上飯量又係好足😱連我呢個大胃王都嗌飽😹 份量多不在話下,叉燒蜜汁香濃,肥瘦得宜,(形容到成個美人咁樣🤩),好啱我食呀!燒鵝比叉燒更加出色,個皮雖然冇攞去炸😂😂😂但都十分之香脆,鵝味十足😎至於跟餐嘅杏仁霜就十分之麻麻,我會比大約5分,因為飲落去真係冇杏仁香味同埋溝咗好多水,但整體都算係滿足嘅一餐😚店名:桃源記地址📍:長沙灣長發街10-10B號長發大廈地下F號舖

#桃源記

💛燒鵝叉燒飯$58(評分:7.9/10)

店名:桃源記
地址📍:長沙灣長發街10-10B號長發大廈地下F號舖