趁𝗕𝗹𝗮𝗰𝗸 𝗦𝗲𝗿𝗶𝗲𝘀仲有最後兩日嚟咗𝗕𝘂𝗿𝗴𝗲𝗿 𝗖𝗶𝗿𝗰𝘂𝘀🍔真心覺得好抵,$𝟵𝟴包𝗯𝘂𝗿𝗴𝗲𝗿, 𝗳𝗿𝗶𝗲𝘀同埋𝗺𝗶𝗹𝗸𝘀𝗵𝗮𝗸𝗲👅👅呢間餐廳係美國列車造型,大家食嘢之餘可以打吓卡🤪-𝗕𝗹𝗮𝗰𝗸 𝗦𝗲𝗿𝗶𝗲𝘀 𝗦𝗲𝘁 $𝟵𝟴 (+𝟭𝟬% 𝘀𝗲𝗿𝘃𝗶𝗰𝗲 𝗰𝗵𝗮𝗿𝗴𝗲)-🐂𝗗𝗲𝗹𝘂𝘅𝗲 · 特級牛肉煙肉漢堡🍔-呢個漢堡入面有5oz牛肉、煙肉、煎洋蔥、𝗪𝗶𝘀𝗰𝗼𝗻𝘀𝗶𝗻車打芝士同埋招牌𝗖𝗶𝗿𝗰𝘂𝘀醬😛好豐富🍔‼包偏軟身同帶有少少甜,咬落都幾juicy,好足料,會食到爆曬啲料出嚟🤩煙肉好脆,但脆到有啲硬,以為咬斷咗啲咩🥓🤣同埋對牛有少少失望,因為有啲老🐂😳-評分:6.8/10 -🍔𝗦𝗽𝗶𝗰𝘆 𝗖𝗵𝗶𝗰𝗸𝗲𝗻 · 香辣脆雞腿漢堡🐥-呢個都好多料,有雞腿肉🍗 Jack牛奶芝士、酸瓜、墨西哥辣椒🌶️是拉差辣醬同埋牧場沙律醬🥗無咩期望但反而幾好味,塊雞腿都幾厚,肉汁鎖住喺脆雞入面,咬落鮮甜多汁🤪是拉差隻辣都幾特別幾過癮😛但整體唔算辣,幾易入口,係幾新奇嘅組合‼️-評分:8/10 -🍟薯條🍟-薯條偏粗身,炸得外脆內軟,就算擺咗一陣都仲係好脆,呢個值得一讚‼️但原味始終有少少plain🤣-評分:7.
🐂𝗗𝗲𝗹𝘂𝘅𝗲 · 特級牛肉煙肉漢堡🍔
評分:6.8/10
🍔𝗦𝗽𝗶𝗰𝘆 𝗖𝗵𝗶𝗰𝗸𝗲𝗻 · 香辣脆雞腿漢堡🐥
評分:8/10
🍟薯條🍟
評分:7.8/10
🧀芝士煙肉薯條 (+$𝟭𝟴) 🥓
一定要追加‼️唔單止份量都好多,料都多好多🤩好多半溶嘅車打芝士同埋炸煙肉片🥓芝士真係好多,好多條薯條都佈滿芝士,大滿足,但口感就唔普通薯條咁正🧀但面頭嘅酸忌廉cream真係麻麻地🙈
評分:8.2/10
🍨香滑奶昔(雲呢拿)🥤
好似融咗嘅雲呢拿雪糕,但偏甜同埋cream太大嚿,所以奶味唔夠出🍦最鍾意係佢支食得嘅飲管🤪
評分:7/10
想講店員好friendly好有禮貌,我哋太飽食唔晒,佢走黎問我哋係咪覺得唔好味😂😂之後都有傾咗幾句計🙈
📍Burger Circus 中環📍